Magyarországon megdöntötték az alkotmányos rendet. Magyarországnak nincs törvényes, legitim kormánya. Törvénytelen kormány által kiírt csaló választás törvénytelen, a választás eredménye is illegitim és törvénytelen. Magyarország nem demokrácia. Magyarországon a hatalmat bitorló rezsimet demokratikus úton leváltani nem lehet. Ezért bojkottálni kell az Orbán által kiírt választást, mert annak tétje kizárólag az, hogy legitimáljon egy államcsínnyel létrejött rendszert, és demokratikus felhatalmazás látszatát adja azoknak, akik államellenes bűncselekményt követtek el, és ezért bíróság elé kellene állítani őket. Aki részt vesz a választáson, mindegy, kire voksol, az mind Orbánra szavaz. Ezek a négyévenként megtartott választások arra valók, hogy bebetonozzák Orbán Viktor törvénytelen rendszerét és az ő személyes hatalmát. Aki elmegy szavazni, hozzájárul a NER bebetonozásához. A szavazás arra való, hogy azt a tévhitet keltse az ország lakóiban, hogy nincs mit tenni, mert az ország...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

94 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@justhpeter: Mert leválthatatlanok. Magukra írt törvénnyel és választási csalással nem lehet mit kezdeni. Már a bojkott is kevés. És már többször is leírtam, hogy ezért nem történik, semmi, mert az emberek elhiszik, hogy leváltható...majd idén...majd 2022-ben ésatöbbi...pedig kurvára nem. Amíg ezt nem fogják fel az emberek addig nem lesz változás. Az ellenzék csak látszatnak van megtartva. amikor kell akkor befenyítik őket pl az ÁSZ által szintén törvénytelenül, és ezek után nem is csoda ha a túlélésre játszanak. Övék a média, basznak politikai vitázni, vagy a parlamentben válaszolni kérdésekre...tudják, hogy nincs rá szükségük. Ezt az országot már rég halálra ítélte pár millió fideszes szavazó...és a qrbán a hóhér. Kibaszott elkeserítő végiggondolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@magyarbakancs: (16:16) Felejtsd el! Gyerekes gondolat.
Ezek a képviselőjelöltek évekig dolgoznak azon, hogy a politikába kerülhessenek. Nem ronthatják el a munkájukat, életüket azzal, hogy a választás reggelén bemondatják a rádióba: "Meggondoltuk magunkat, nem indulunk!" Ez nem egy 200 m-es mellúszás.
magyarbakancs
@verőce21: a képviselő jelölt urak ,hölgyek 99%-ban megélhetési politikusok.
Én megtenném az biztos.
ezeknek a hatalom olyan mint a drog ,még a dugásnál is kedvesebb a hatalom vágy.
verőce21
@magyarbakancs: Magad válaszoltad meg, miért nem lépnének vissza! :)
peterkelemen
@division: Ja persze te megélhetést biztosítasz pláne nyugati bérekkel Magyarországon. Hagyjuk már a hazugságaidat! Azért menekülnek el Orbán szemétdombjáról milliók Nyugatra. division = Orbán egyik bérkemmentelője. Ráadásul tök amatőr annyira átlátszóan védelmezi Orbán rendszerét. Úgy tesz mintha nem, de abszolút kivehető, hogy igen védelmezi.
qxy
Higgyétek el. nincs is választás. előre meg van írva . Mitől függ?? csak a pénzről. .Tudjátok hány aljas politikus űberelte egymást.és elmagyarázták mert ugye a részeg ember nem hazudik. aljas mind. Na meg ott is voltam az egyik polgár mester választáson egy kis faluba.-
.- Az ujj polgár mester.- ha le tudsz tenni az asztalra ugyan ennyi pénzt, maradhatsz . Ha nem mehetsz az anyádba.
.- A régi bánatosan nézte a nagy táska pénzt és nem szolt semmit.
A hétvégén meg is volt a polgár mester választás ahol a falu 70 % a az ujjra szavazott.
A falu nem is tudta hogy más lesz a polgár mester. " De ,,, szabályos volt a választás, le lett ellenőrizve""""
Az ujj polgár mester azt mondta azoknak akik felemelték a hangjukat.
.- Mi van? nem tetszik? mehettek utána ti is. senkinek nem kötelező itt lakni el lehet menni a picsába.Régebben, ingyen bölcsi, ingyen ovi, ingyen suli. ma. , mindenért fizetni kell. Szóvá is tették és a polgár mester azt mondta.- Nem kell annyit baszni. azt nincs gond. Dolgozzatok többet azt mindenre fut.
Na ez megy nagyban is csak jobban meg van szervezve.
division
@peterkelemen: Pontosan, éppen ezt csinálom, de te csak ringasd magad abban a hitben hogy bérkommentelő vagyok és hogy amit leírtam magamról arra nem képes valaki ma Magyarországon. Egy jó tanács: Ne magadból indulj ki ha munkáról van szó, mert látva a reggeltől estig minden nap tartó kommenteléseidet gondolom nem csinálsz semmit csak a rendszert szidod. Nem lehet ebben az országban jól keresni? Vegyük sógornőmet, aki rákkutató (a tüdőrák gyógyítása nem is olyan lehetetlen), egyetemi tanár és immunológus, a havi nettója hét számjegyű. Az a baj hogy te is elsősorban azokat nézed akik 8 elemit végeztek vagy éppen ittasan közmunkát végeznek (épp ahogy jöttem most hazafelé egy üzleti ebédről jött velem kettő szemben, még vége sincs a munkaidejüknek de rendesen tántorogtak). Tudod nem belőlük kell kiindulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.