Úgy tűnik, az Állami Számvevőszék épületére kent festék letakarításának költségét nagyon másképpen becsült meg az ÁSZ és Gulyás Mártonék mozgalma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Biztos nem takarítóbrigád, hanem a "nemzet gázszerelője" nyeri el a tendert!
300-szoros felárral!
RonaGyuri
Nem létezik, persze mert nincs rá szükség

Igencsak áthallásos a dolog a 444.hu két cikkében

A portál „A köztévé híradójának propagandistái péntek délután belehallucináltak húszmilliárd forintot Gulyás Márton zsebébe” címmel számol be arról, hogy a derék hirado.hu milyen szabad fantáziával tupírozott fel (millióból milliárdot csinált) egy origo.hu-s blődlit!
A cikk mellet ott az ajánló a „Elég, ha elutazol Budapestre, Amerikában már azzal gyanúsítanak, hogy az orosz titkosszolgálattal üzletelsz” című írásról, mely beszámol „Glenn Simpson, a Wall Street Journal egykori tényfeltáró újságírójának” vállalkozásáról. Kifejtik, hogy „Fusion GPS néven nálunk nem létező típusú adatgyűjtó céget alapított. A cég az “opposition research” - durva magyar fordításban ellenzék- vagy ellenfélkutatás - területén működik. Az ilyen cégeket jellemzően politikusok politikai ellenfelei bérelik föl arra, hogy az ellenérdekelt jelöltről terhelő dolgokat ássanak elő az oknyomozó újságírás és a legális, de titkosszolgálati típusú adatgyűjtés, illetve a magánnyomozás eszközeivel. ”!
Ugye, hogy mennyivel jobb a magyar találékonyság, nálunk ehhez nem kell kutató-intézet! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.