A tábla - ami egyébként kétnyelvű, tehát az osztrákoknak is éppúgy szól - amúgy nem egyedi, az osztrák-magyar határ több pontján is megtalálhatóak. Az is egyértelmű, hogy nem egyedi esetről, hanem szervezett akcióról van szó. Persze kár lenne úgy csinálnunk, mintha ok nélkül provokálnának. Ha majd úgy néznek ki a zöldterületeink és az útszéli árkaink, mint az osztrák határ túloldalán, akkor bőven ráérünk majd ciccegni és bezzegezni. Addig is: Ne szemetelj! Az útárok tényleg nem szeméttelep.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarország egy nagy szeméttelep bármerre jár az ember. Büdös magyar parasztok hordják tonna számra az erdőkbe a sokszor veszélyes hulladékokat és oda is szarnak és ez az alja népesség migránsozik holott ők az emberiség legaljhoz tartoznak.
Equus
dikk mán! ijesmit nem lehet az érzékeny lelkű magyar csávókra ráverni,he... majd gyön a flóri, oszt az néktek a fejetekre... a fakas flóri. ahhát... a rák kőccsön a mejjetekbe bele, he... mán az is baj, haja zember odaszarik valahová? Majd a vaddisznóknak is csináltok tán vécét, he? Oszt mongyátok mán meg, hány nyilvános vécé van Érden, he?... Na, csumidázom a taptarudátokat, he...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.