További 250 millióból a nyugdíjasokat térképezik fel. 1,1 milliárd forintot kap hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás eredményeként a Századvég Alapítvány, hogy felmérje az uniós állampolgárok körében, pontosan mit gondolnak a migrációról, és további 250 millió forintot arra, hogy megkutassa, milyen jövőképet látnak maguk előtt a magyar nyugdíjasok. Egy olyan témáról és egy olyan társadalmi csoportról van szó, amelyek kulcsfontosságúak a Fidesz politikáját tekintve.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Gyerekek!Maradt még lóvé a nagy közös bukszában?Meg vannak véve az ukrán,román,mittoménmilyen szavazatok?Hány milliárdot csesztetek el tökfelesleges dolgokra?
Szerintem "ezek"összeültek,azzal,hogy gyerekek,itt van még egy szatyor lóvé,mire b@sszuk el?...és kitalálták.Miért nem azt kutatják Európában,hogy az emberek mit szólnak ehhez,ami Magyarországon folyik?Mert arra sokan kiváncsiak lennénk,és nem sajnálnánk rá a közpénzt...
RonaGyuri
Nekem már megint egy régi vicc ugrott be

pedig csak egy újabb lenyúlásról van szó

Sajtóbeszámolók szerint „1,1 milliárd forintot kap hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás eredményeként a Századvég Alapítvány, hogy felmérje az uniós állampolgárok körében, pontosan mit gondolnak a migrációról, és további 250 millió forintot arra, hogy megkutassa, mit a magyar nyugdíjasok.”
A nyugdíjasokra kár pénzt pazarolni, mert ők nem tágítanak. Azonban a külföldi tanulmányokról nekem egy régi vicc ugrott, be még az un. külkeres világból.
Kohn bácsit felveszik egy külker-vállalathoz. A reggeli vonattal kimegy Bécsbe, majd a délivel már jön is haza egy 1milli schillinges üzlettel. Néhány nap múlva kimegy Münchenbe és utazással együtt két nap alatt létrehoz egy 1millió márkás üzletet, majd pár nap alatt Londonban is nagy sikerrel jár. Elküldik Kínába, ahol hetekig nem hallani felőle, majd egy bő hónap után hazajön egy óriási üzlettel. Az értetlenkedőknek elmagyarázta: Tudod mennyi időbe tellett míg találtam egy embert aki beszélt jiddissül!
Tudod Waze mi munka addig keresgélni, míg találsz valakit a valódi európai polgárok között, akii beveszik ártunk és qurmányunk süket baromságait? =))
simmering73
Nem lenne ezerszer jobb helye ennek az 1,1milliárdnak? Ugye, hogy lenne, ha nem lennétek egy népírtó, hazaáruló mocskos maffiakormány.
nezelodo
Szerintem már a hétvégén el is készült az a kutatás, elővették az irattárból a fijjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.