Az államháztartás hiánya jelentősen meghaladta a 2016-ost, de az uniós módszertan szerint 2,4 százalék nem került veszélybe. Csökkent az államadósság is. Az államháztartás központi alrendszerének 2017-es hiánya 1973,9 milliárd forintot tett ki - adta hírül a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon, hogy ez csak a Mityuka értelmezése, meg kell jegyezzem:

Egy újabb gyöngyszem

persze lehet, hogy csak a firkászi-nyelvújítás újabb eleme

A fírkászi bornírtságank számos példája adott/ismert, aminél csak az eltökéltségük nagyobb. Sőt azt kell mondjam, hogy olyanok mint Orbán Viktor a vasútjával. Ha szóvá teszik, akkor meghosszabbítja.
A KE bejelentés óta elszaporodó választási elemzések újabb eredménye, hogy az eddig csak nyelvi színesítésnek (valamiért szinonimának vélték???) hasznát „körzet”, már át vette teljes mértékben a „kerület” szerepét. Olyannyira, hogy ma már VK és/vagy választó-körzet a használatos az OEVK, azaz Országos Egyéni Választókerület helyett!
A már rendelt firkász-blődli:
„Az uniós kifizetések meghaladták a 2555,3 milliárd forintot (ez az összeg 2016-ban 2096,9 milliárd forint volt). A költségvetésbe érkező uniós bevételek nagyságrendje (1015,2 milliárd forint) azonban az uniós kifizetésektől lényegesen elmaradt, annak mindössze 39,7 százalékát tette ki.”! =))
karma1
Ekkora hiannyal egy haztartas mar reg csodbement volna,... Ezzel szemben ezek a fergek kepesek voltak az elore betervezett hianyt 69.7 %-kal tulszarnyalni, viszont oruljunk marhara, mert maguknak "felretettek az esos napokra " 73 milliardot... Ha esetleg nem jonne ujabb penz az uniobol, akkor legyen mibol fizetni a szuk maffiacsaladot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.