Már a 4. és 5. században zsinagógákat égettek fel a keresztények. A mészárlások száma ismeretlen. Az első zsinagógát a negyedik század közepén a dertonai Innocentus püspök parancsára pusztították el Észak-Itáliában. Az első ismert elpusztult zsinagógát az Eufrátesz folyó mellett égették le, 388-ban Kallinikon püspökének parancsára. 17. Toledoi Gyűlés, 694-ben: A zsidókat rabszolgásították, a javaikat elkobozták, gyermekeiket erőszakkal megkeresztelték. Limoges (Franciaország) püspöke 1010-ben elűzte és megölette a város zsidóságát. Első keresztes hadjárat: 1096-ben zsidók ezreit mészárolták le, kb. 12000-et összesen. Helyszínek: Worms 1096. május 18. ; Mainz 1096. május 27. (1100 halott); Köln, Neuss, Altenahr, Wevelinghoven, Xanten, Moers, Dortmund, Kerpen, Trier, Metz, Regensburg, Prága és más helyszínek. Második keresztes hadjárat: 1147. több száz zsidót ölnek meg (Ham, Carentan és Rameru (Franciaország). Harmadi keresztes háború: 1189-1190-ben angol zsidó közösségeket...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@Shikari: Tévedés. A kereszt nevében megközelítőleg 800 millió embert gyilkoltak le világszerte. A legnagyobb gyilkos a kereszténység és egyben a legaljasabb is.
peterkelemen
Orbánék egyúttal védik a pedofíl papokat is. Az egy szutyok ember aki a kereszténységre hivatkozva kizsákmányolja a saját népét és egyben irtja a magyarokat lásd fagyhalálok, kórházi fertőzések következtében elhunytak, árokba belerúgott emberek és stb. Orbánéknak népirtásért is felelniük kell!
peterkelemen
@Shikari: Egyik bűn nem törli el a másikat így hiába próbálod tisztára mosni a kereszténység aljas és veejéig romlott bűneit. A kereszténység torony magasan első helyen végez a bűnöket tekintve. Az emberiség egyik legnagyobb rákfenéje.
peterkelemen
@Shikari: Te is jól bizonyítod, hogy zsigerből antiszemiták vagytok.
peterkelemen
@Shikari: Itt most a kereszténység bűneiről van szó, azért, mert ezzel bezzeg nem büszkélkedik Orbán és az antiszemita, gyűlöletkeltő magyar egyházak. Minden nép elkövetett bűnöket, de egyik sem annyit, mint a keresztények.
desiro
Gorbán ünnepli Horthyt , aki biztos halálba küldött 300 000 ezer magyar bakát, a piszkos csuhások megáldották a fegyvereiket. Erre büszkének kell lenni igaz fitymaszok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.