A Hír Tv riportere kérdezte meg a Fidesz EP-képviselőjét, nem érez-e ellentmondást abban, hogy míg itthon teljes mellszélességgel támogatja a menekülteket segítő civil szervezetek elleni törvényt, addig az Európai Parlamentben megszavazta a határozatot, mely épp azt mondja ki, hogy a civil szervezetekkel együtt kell dolgozni a menekültek érdekében.

Deutsch Tamás minden jót kívánt Simicska Lajosnak "két whisky között"
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Deutsch Tamás megköszönte a kérdést, mint mondta, már alig várta, hogy erről Simicska Lajos tévéjében beszélhessen, majd a kamerába nézve üzent az egykor Fidesz-közeli üzletembernek, és minden jót kívánt neki „két whisky között”.

Rögtön ezután kijelentette, „nagyon gyerekes az a piszkálódás”, amit ezzel az üggyel kapcsolatnak művel a sajtó. Mint mondta, fontos megérteni, hogy az említett határozat alapjában véve a nőkről, a nemek közötti esélyegyenlőségről és „az éghajlati igazságosságról” szólt. Hozzátette, különbséget kell tenni Soros György az illegális bevándorlást elősegítő, „álcivil” szervezetei, és a a menekülteket segítő civil szervezetek között.

(444)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hol kell a drogot tesztelni?
img.444.hu/tomi_izzad-animated.gif
Habony Árpád főtanácsadó és Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos gondoskodott róla, hogy a Fideszről a kupleráj és a kokain jusson eszébe az embereknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Ha nekem valaki azt mondja 3 éve, hogy a Fidesz Simicskát fikázza rövidesen (és viszont), valamint, hogy Kálmán Olga a Hír tévén lesz műsorvezető, hülyének néztem volna. És lőn. Semmi és senki nincs bebetonozva a pozíciójába, @dajcstomi sem, ezért veri izzadva a nyálát.
Logogrif
Emberek! Egy fallosszal csak a klotyón kellene foglalkozni,majd a termékét lehúzni !!!
dr. prédikátor
Ez a kijafaszom tompika az eddig elfogyasztott drog miatt már beszélni sem tud, csak habog dadog. Ennek már az agya helyett is drog van a fejében. És ez Európa parlamenti képviselő!!!
nezelodo
Nahát, a Tompika eszerint együtt szokott whiskyt vedelni a Simlicskával!. Istenem, milyen magányos lehet a Nemzet Bikucija, előfordulhat, hogy azóta sem talált újabb ivócimborát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.