Egy újabb gyöngyszem a Kórházi koszt gyűjteményből. Két kenyér közt egy harmadik, megspékelve egy minimargarinnal – ezt szolgálták fel vacsorára a napokban Szekszárdon, a Tolna Megyei Balassa János Kórház gyerekosztályán. Erre az „egészséges” fogásra a Kórházi koszt nevű Facebook csoportban bukkantunk. Akárhogy is vesszük, a 10 grammos margarin jó esetben is csupán a 3 vastag kenyérszelet egyikének a felére elég, a többit pedig üresen rághatják el a kis betegek… Mutatjuk a „tartalmas” vacsorát:

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A fideSS nem csak térdepelteti a hideg aszfalton a gyermekeket, de éhezteti is őket. Orbánéknak népirtásért is felelniük kell!
ila51
nézegettem a Kórházi koszt Facebook oldalt
eszembe jutott akkor nem csoda , ha belehalnak egy svédasztalos megoldásba
ila51
a szanatóriumban is hiába adtak kímélő kosztot a kardiósoknak , ha a rokonyság bevitte a jó nagy rántott húsokat , mindenkinek jutott ...az igaz hogy jószívűek
peterkelemen
Orbán-simogatók ezt is támogatják egyúttal: gyermekek éheztetése. Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.