Arra utasította a Hír TV operatőrét Kósa Lajos, hogy tegye le a kamerát, amikor a Hír TV riportere megpróbált olyan kérdést feltenni, ami nem volt kedvező a politikus számára. A politikust a felesége által vásárolt cégről, illetve az ezzel Hadházy Ákos szerint összefüggő, a nyugdíjas-szövetkezetekről szóló törvényről kérdezte a tévé riportere, mire ő egy betanultnak tűnő szöveget adott elő. Kósa arról beszélt, hogy milyen remek dolog a nyugdíjas-szövetkezet és Hadházy ezt nem támogatja. „Szerintem ez egy jó ügy, önkéntességen alapul, szükség van rá. Mi a nyugdíjasokat így szeretnénk értékes, hasznos tagként látni a társadalomban. Ezt is gondoljuk róluk, Hadházy Ákosnak más a véleménye, lelke rajta” – mire a riporter próbált visszakérdezni, és a Hadházy által korrupció gyanúja miatt tett feljelentésre terelni a szót„Köszönöm szépen, hogy megkérdeztek. Most várjon egy picit, ugyanis…” – mondta Kósa, majd az operatőrhöz fordult, és a kamerára utalva azt mondta: „De, kérem szépen, tegye...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kósa Lajos: Hát ez jó kérdés, erre nem készültünk. De most már kupakdíjas Lala ezt sem akarja elmondani a közvéleménynek.
coub.com/view/42cc7
Szóval Lajosnak majdnem sikerült találni valamit, amihez ért is, de megnyugodhatunk: ehhez is pont úgy ért, mint minden máshoz. Semennyire. Mégsem az itt a legnagyobb probléma (de, az is!), hogy Kósa Lajosra nem hogy bárca tárca nélküli miniszterséget, de még egy takarításra alkalmas seprűt se szívesen bízna az ember, hanem hogy ezek a kegyes ajándékok – a sehova nem vezető utakat és csicsás térköveket beleértve – abból a közpénzből épülnek, amit olyan nagyvonalú flegmasággal szórnak nemzetiék, hogy közben leszarják, mennyi lesz a vége. Nem is tudják, de különösebben nem is érdekli őket. Nem a saját vagyonkájukról van szó, nem igaz? Hol érdekli őket, hogy körülbelül egyetlen év alatt 100%-kal drágult az, amiről tavaly úgy tudtuk, hogy a felébe fog kerülni. Hány százalékos építőipari drágulással magyarázható ez a rohamtempó (nem Kósától kérdezem, mert ő úgyse tudja)? És ha az az 1500 milliárdról induló projekt, ami egy év alatt a duplájára duzzadt, akkor például ki reménykedik még abban, hogy a 3500 milliárdosra kalibrált paksi beruházásba nem döglik bele a nemzet? Legfeljebb majd arra is azt mondják, hogy fogalmuk nincs, mi lesz a vége?Mindeközben az államháztartási hiányt úgy számolják, ahogy akarják, a kivándorlás okozta munkaerőhiányt a munkanélküliség vágja gyomorszájon, a milliárdos tao-pénzek útja kifürkészhetetlen, dübörögnek a csilliárdos gyűlöletkampányok, a kisvállalkozások piaci viszonyok hiányában a saját ürülékükbe fulladnak, a szociális háló csak azokat tartja meg, akik nincsenek egy cseppet sem rászorulva, a természetet tönkretették és térkövekbe, betonba öntötték, de semmi baj. Senki nem mondhatja, hogy nem éri meg ezért dolgozni, adót fizetni, húzni az igát és hallgatni a napi agyzsibbasztást.
Rockxy
1szerű.
4szemközt akart beszélni a riporterrel.
Zárt ajtók mögött.
Van még kérdés? :)
Perwool
A lélegeztető gépet kellene már kikapcsolni róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.