A visszaélésekről tud a nemzetbiztonsági bizottság elnöke és a miniszterelnök-helyettes is. 5-6 ezer bűnöző kaphatott magyar állampolgárságot hamis ukrán papírokkal - derítette ki Célpont című műsorunk. Az igénylők átvilágítása hiába kötelező, ezt sok esetben nem teszik meg a hivatalos szervek. A visszaélésekről tud a nemzetbiztonsági bizottság elnöke és a miniszterelnök-helyettes is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igaza van az új-Sztahanivista Tömjény Sónyinak, ha "kekeckednek" (Ukrajnából nem ismerek senkit, de Erdélyből és az USA-ból több barátom is mesélt egyértelmű történeteket), akkor hogy lett volna meg a TERV???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@nevemnick: persze nem is ez volt a vita közöttünk
karma1
@kereső: Az a borzaszto, hogy a nemzetbiztonsagi bizottsagnak semmifele jogositvanya nincs! orban csinalt beloluk egy olyan gittegyletet, amiben a tagok eldonthetik, hogy aznap ki ragja a gittet, de semmi tobbet!
Hiszen igy tortenhetett meg, hogy nemethsziszi meg a masik ket tetulada - lazar meg a lezsak - egyszeruen kisetaltak a rendkivuli ulesrol, mert arra Szel be mert menni (hiszen tag benne), orban meg annyira leszarja a kerdest, hogy el sem megy.
Szegenyek, ok csak egy biodiszlet orban cirkuszaban...
bencemacska
@karma1: ma, 1318
A látszat képviseleti demokrácia fenntartásához szükségesek!
kereső
@karma1: Az Alkotmányvédelmi Hivatal rendeltetésszerű működésének egyik alapvető garanciája s egyben előfeltétele az alkotmányos felügyelet érvényesülése, amelyet az Országgyűlés a Nemzetbiztonsági Bizottságon keresztül gyakorol. A parlamenti felügyelet nemcsak a törvényesség érvényre jutásának elsődleges feltétele, hanem a nemzetbiztonsági szolgálatok munkatársai számára is biztosítja a szükséges garanciális szempontok érvényesítését. Egyben garantálja, hogy a Hivatal a pártok érdekeitől függetlenül végezhesse feladatát. Biztosíték továbbá arra is, hogy a Kormány irányító-vezető szerepének érvényesülése nem vezethet oda, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatokat a hatalom kisajátítsa.

AHAM! Az elmúlt napok eseményinek tükrében.
karma1
@kereső: Szep az elmelet, csak eppen ezt sz@rja telibe orban es a rengeteg csicskasa... Ok ertektelenitenek el, vesznek semmibe olyan intezmenyeket, amiknek a demokracia betartasa es betartatasa lenne a feladata.
Az ALapkatyvasz kiiktatott minden fe'ket es ellensulyt a kozigazgatasbol...
Mar latjuk, hova vezethetett ez...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.