Az MSZP választmányi elnöke, mivel már nincs szocialista bojkott a kormánypárti média ellen, interjút adott a Magyar Időknek, ami hosszú, de legalább erőteljesen hámozni kell belőle az érdemi részeket. Például azt, hogy szövetségi politika nincs a Jobbik és az MSZP között, de azt nem tekinti szövetségi politikának, ha „az MSZP jelöl vagy támogat valakit, akit tőle függetlenül más párt is támogat a saját jogán.”

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Egyik pártocska nélkül sincs kormányváltás, mindenkire szükség van.

Egyetlen cigny hülyét csinál az egész Magyar népből, a kormányváltás ellehetetlenítése egyedül az idióta ellenzékünknek köszönhető. Köszönjük Botka, köszönjük elempé, köszönjük vona, minek is akarnátok összefogni, hisz jó ez így nektek.
Jozefina
Én úgy gondolom, ha a választók kormányváltást szeretnénke, akkor a szavazófülkében fogják eldönteni, hogy hova X-eljenek! Ehhez persz kellene igen erős jelenlét a választók között, minél több lakóssági fórum, választási naggyülés, stb.
Peller Anikó
@Jozefina: sajnos ez nem így van, a választók hiába ixelgetnek a szavazófülkében ha nincs összefogás, magyarul 30 pártocska között oszlik el a szavazatod.

Csak akkor van esély a váltásra ha ezt felérik ésszel a pártocskák, de nem.

Nem érik fel ésszel.

A kormányváltás gátja, akadályozója nem a demokrácia hiánya (mert még van egy kicsike) hanem a humunkulusz idiotikusz gazficku pártocskák, akik az 5 % -ért hajtanak, mindenki külön akarja a maga 5%-át beszerezni.
verőce21
A kormányváltás legnagyobb gátja, az ellenzék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.