235-325 milliárd forintra becsülik a céget, amire a Konzum állítólag ajánlatot tett. A Portfólió ír arról, hogy piaci információk szerint a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Konzum csoport vételi (indikatív) ajánlatot tett a Telenor magyarországi operációira. A Telenor régiós kivonulásáról hetek óta lehet pletykákat hallani, múlt hét végén pedig hivatalosan is elismerte a norvég cég, hogy önkéntes és kötelezettség nélküli ajánlatot kapott kelet-közép-európai operációjára. Piaci források szerint egy amerikai befektetési alap jelentkezhetett be a magyar, bolgár, szerb és montenegrói cégekre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
na, ha Mészáros megveszi, akkor "görög szolgáltató" lesz. Draga de Rossz!
nevemnick
Röhej.
Egy biztos, ha ezek az izék szerzik meg, akkor szolgáltatók váltok.
tudode
Vajon ki/kik segítik EZEKET az IQ huszárokat, hogy TAPOSHASSÁK A LÁBUNKAT a saját zsebük óránként DUZZASZTÁSA CÉLJÁBÓL, miközben a HAVER NYOMJA a sódert, és 28 év után "is" képtelen megkülönböztetni az ENYÉM, TIED, ÖVÉ-t sem, ill. azt, hogy NE NYULKA PISZKA, mert megszúr az, amit jövendőlt:
.
------ Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2018
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
----- Fekete Doboz dokumentum. Orbán múltja, jelenét szenvedjük.
www.youtube.com/watch?v=lhMEwD-uaLQ&t=16s
.
EZEKNEK + 4 ÉV ÉS a demokrácia szikrájának is ANNYI!!!
nezelodo
Jól van, legalább nem kell hazudozni a telefonos cégeknek, meg fenyegetni őket jogszabályokkal, hogy kiadják az adatainkat, sms-einket, a bejárt útvonalunkat (cellainformációk) stb, lehet benne mazsolázni, ha megengedi a nem stróman Lenci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.