Az egész család nyeri el az állami pénzeket, a vejénél súlyos korrupciós gyanú merült fel. Az ügyeknél csak a miniszterelnök pofátlan reakciója a felháborítóbb. Ma az Index címlapon hozta Orbán Viktor bécsi sajtótájékoztatójának videóját, ahol azt mondta a kamerák előtt: a hatóságok majd mindent megtesznek. De ő nem foglalkozik üzlettel:

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ocsmány ócskák. A dögleni valók a munkához nem jutókat vádolják lopással. Nem sül ki a szemük ?
tudode
Az ÉVEZRED HADICSELÉT "kellett volna" megakadályozni, mármint a párt alaptörvényének megalkotását, és a HADSEREGÉVEL VALÓ egypárt rendszeri elfogadását, miközben az ELLENZÉK ki-, befutkározott!!!
.
----- Elkúrták az alkotmányozást
2011.03.01
zuzda.blog.hu/2011/03/09/elkurtak_az_alkotmanyozast.
.
"""" A Horn kormánynak is megvolt a "kétharmados felhatalmazása", de önkorlátozó módon nem élt vele, hanem négyötödhöz kötötte az alkotmányozást. Érdekes módon, ezzel egyetértettek az akkori ellenzéki pártok, például a Fidesz és a KDNP. Orbán Viktor sem tiltakozott, hogy kedves Horn Gyula, kétharmados felhatalmazásod van, kutya kötelességed alkotmányt elfogadni, akkor is, ha mi nem értünk vele egyet. Na ezt a korlátot törölték el, hogy lényegében egyetlen politikai erő, minden kompromisszum és egyeztetés nélkül, egymaga dönthessen.""""
.
Enélkül NEM LENNE ez a "falusi gyerek" ILYEN NAGY LEGÉNY!
Isten nevével BEVETTE/ELFOGLALTA az országot Felcsút Családi Bt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.