228 forint volt Gyurcsány éves jövedelme.

Nem csak a saját 2017-re vonatkozó vagyonnyilatkozatát hozta nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc a DK honlapján, hanem – rendhagyó módon – a családtagjaiét is. Ebből és a párt által küldött közleményből kiderül, hogy miután a pártelnök 2016-ban eladta az Altus Befektetési Zrt.-t és a bevétel után járó közterheket befizette, a nettó bevétel nagy részét értékpapírokba fektettem – írja a 24.hu.

Gyurcsány nyilvánosságra hozta családtagjai vagyonnyilatkozatát is

A tulajdonában álló Altus Portfólió Kft.-ből bruttó 228 millió forintos jövedelme származott, míg a cég eladásából feleségének, Dobrev Klárának 168 millió forint jutott.

A gyerekek anyagi helyzete a következőképpen alakult: lánya, Gyurcsány Anna megvásárolta Dobrev Klára 12 éves Opel Zaphiráját, fia, Gyurcsány Bálint pedig a nagyanyja, Apró Piroska 10 éves Volkswagen Passatját. Szintén Bálint a szüleitől kapott egy 40 négyzetméteres lakást Budapesten, Erzsébetvárosban, a másik fiú, Gyurcsány Péter pedig egy 57 négyzetmétereset Pesterzsébeten. A két másik fiúnak, Tamásnak és Mártonnak nincs vagyona.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
"228 forint volt Gyurcsány éves jövedelme."

:-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én is balfék vagyok, Helyesen: Bognár Edina!
Csizmás Kond
@nemkati: ...ha tetszik neked szavazz rá...:)
nemkati
@Csizmás Kond: Én a Fidesz ellen fogok szavazni. És nem azért írtam amit írtam, mert tetszik vagy nem tetszik, hanem mert ki nem állhatom, ha valaki hazudozik.
nemkati
@Csizmás Kond: A cikkben hazudtak, amit betettél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.