Delmagyar.huRománia, Csongrád megye - Migránsok ezreinek elszállásolására szolgáló konténertáborok telepítésére készül a román katasztrófavédelem. A magyar-román határ Csongrád megyei szakaszán egyelőre nincs határzár, így akár akadálytalanul folytathatják az útjukat Magyarország, Csongrád megye felé.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na akkor a ,,kedves románok,, felkészülhetnek a fogadásukra, mert ugye nekik kéne a határaikon megállítani a migránsokat, nem táborokat építeni, hanem géppuska állásokat, hogy elkerüljék a belépést az Unióba !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@papa.49: Akkor ebben maradtunk, megbeszéltük - ennyi.
Peller Anikó
@papa.49: ejnye papa, amikor nem volt kerítés akkor 15 000 tódult be naponta. Tudod mit ért a sok fiatal rendőrruhába öltöztetett suhanc a határon? Lófaszt.

Kerítés nélkül ugyanúgy jönnének milliószámra. A kerítés állította meg őket. És a keményebb fellépés, rendőrökkel, kutyákkal, törvénykezéssel.

Kerítés nélkül le kellene lőni őket, ami ugye nem az elsődleges megoldás.

De másodlagos.
cs.n.
@papa.49: Románul én sem tudok, lefordíttattam a cikket angolra a guglival, mert az meg magyarul nem tud. :) Radu első helyen említi az árvízkárosultakat, és arról beszél, hogy bár jelenleg csekély a tömeges bevándorlás kockázata, nincs információjuk ilyesmiről, de ha esetleg mégis előfordulna valamikor a jövőben, akkor a migránsok elszállásolására is fel lehet használni a konténertáborokat.
cs.n.
@papa.49: Nincs mit, csak arról van szó, hogy a felcsúti bógármezsder egyik lapja megint a pofánkba hazudott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.