A Jobbik éjjel-nappali kezelés bevezetését ígéri annak érdekében, hogy a daganatos betegek a diagnosztizálást követő legkorábbi időpontban megkezdhessék a gyógyításukat.

Lukács László, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap, Budapesten a rákos megbetegedések világnapján tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a Jobbik zérótolerancia-programot hirdet a daganatos megbetegedésekkel szemben, hogy a lehető legkevesebben betegedjenek meg és veszítsék életüket ebben a betegségben.

A Jobbik éjjel-nappali kezelést ígér a daganatos betegeknek

Gyüre Csaba, Lukács László, Hegedüs Lorántné, Szávay István, Staudt Gábor, Dúró Dóra és Farkas Gergely (b-j) országgyűlési képviselők a Jobbik évadnyitó rendezvényén Budapesten 2018. január 27-én. MTI Fotó: Kovács Attila

Elmondta, hogy Magyarországon a rákos megbetegedések jelentik az első számú halálozási okot, 100 ezer lakosra vetítve ugyanis 400 férfi és 220 nő veszti életét ebben a betegségben.

A Jobbik "full frontális támadást" indít és minden megelőző és gyógyító eszközt be kíván vetni, hogy javítson ezen a szomorú statisztikán – fejtette ki a párt politikusa.

Példaként említette erre, hogy a szűrő- és diagnosztikai gépeket is fejlesztenék a rákos betegek 0-24 órában történő kezelése mellett

Lukács László kérdésre válaszolva azt mondta, hogy az éjjel-nappali kezelések költségét a meglévő kapacitások felmérése után tudnák megmondani.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
Már az is súlyos agybaj, hogy a rákos megbetegedéseknek világnapja van.
És hogyha kemóval meg sugárral akarnak "gyógyítani", akkor jobb, ha el sem kezdik.
human
Jó hír az egészségügyből. Fejlettebb és jobb az ellátó rendszer, mint 100 éve. A rossz hír, hogy akkor is amputálnak ha lenne más megoldás is. Csak ugye az pénzbe és időbe telik.
wagabund
..."akkor is amputálnak ha lenne más megoldás is. "...

egyetlen párt sem tiltakozik...senki nem tüntet a kórházak előtt..(az étel miatt egy pojáca igen)..a felesleges amputáció sem hozza lázba az ellenzéki politikusokat..

olyan békés, kedves ország vagyunk...mondhatni tiszta dögunalom..
Ludas Matyi
Azt a bagazst nem is kell komolyan venni aki az Osmaniaban azt hirdeti, hogy "egyetlen egy fenysugara van az az Islam." A jobbik Nemetorszagban "allitolag" a Naci part. Ha egy Naci ilyen kijelentest tesz, akkor varhatsz arra, hogy mikor is vagja le a fejed a Müslüm!
szaboria1
@wagabund: Érdekes épp az Onkológiai intézet új műszer átadásakor Balogh azt mondta az évi halottak közül minden negyedik daganatban hal meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.