Nagyon nehéz egy olyan meccset megnyerni, ahol az ellenfél hozza a szabályokat, jelöli ki, majd rajzolja meg a pályát. De ha még arról sem tud senki, hogy hol lesz a meccs, akkor tényleg esélytelen az egész.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: maszk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@nem tibi: Nem kell nekik bazseválni, el kell menni szavazni. Minnél többen mennek szavazni, annál biztosabb a csúti kancigány bukása. Mindegy kire, csak ne Orbánékra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Jó lesz nekünk a Fidesz kormány az elkövetkező nyolc évre is. Hát nem igaz? :)
Eladott Ország
@nem tibi: Nem kell nekik bazseválni, el kell menni szavazni. Minnél többen mennek szavazni, annál biztosabb a csúti kancigány bukása. Mindegy kire, csak ne Orbánékra!
Pálinkás Pál
Sajnos ez már nem oszt,nem szoroz...Össze kellett volna fogni,mindenhol egy esélyest indítani,akinek az egyetlen programja ,leváltani és minimum életfogytra elzárni a csútit meg a hordáját...és a győzelem után lehetett volna egyeztetni ,ki milyen funkciót kapjon...De amíg ilyen impotens ,ellenzéknek csúfolt alakzatok vannak,addig a duce hátradőlhet és röhöghet...Nem a körzetek átszabására kéne fogni...hanem beismerni hogy az ellenzék rendesen elqrta!!!
Sajnos annyira bebetonozták magukat ,hogy külső segítség nélkül nem lehet eltávolítani őket...pedig a megoldás egyszerű,elzárni a pénzcsapot,világ civilizált feléről kitiltani őket...és ha pár hónap után már nem tudsz enni adni a gyerekednek,nos akkor elsöpörni a pöcegödörbe a narancsbagázst!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: www.facebook.com/lendulettel/videos/563785610625183/
Mennyit fizetnek mostanában egy Fidesznek, hogy az esélye legyen az ellenzéki választókörzetekben legyen Lendület Magyarországért jelölt?
Még egy párt? Hiánypótló, úgy kellett mint egy falat kenyér! JA, NEM
nem tibi
@Eladott Ország: Részemről meg lesz !
De a többi kb hatmillió ember hogy mit fog csinálni az nem tudja senki .
Sokan nagyon nincsenek képben ,főleg azok akik nem foglalkoznak a közélettel bár benne élnek
mindenkinek megvan a véleménye szerintem csak nem biztos hogy veszik majd a fáradságot és érvényesítik azt április nyolcadikán .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok