Nagyon nehéz egy olyan meccset megnyerni, ahol az ellenfél hozza a szabályokat, jelöli ki, majd rajzolja meg a pályát. De ha még arról sem tud senki, hogy hol lesz a meccs, akkor tényleg esélytelen az egész.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: maszk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@nem tibi: Nem kell nekik bazseválni, el kell menni szavazni. Minnél többen mennek szavazni, annál biztosabb a csúti kancigány bukása. Mindegy kire, csak ne Orbánékra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A buta birkák meg elmennek szavazni holott már minden értelmes ember tudja, hogy Orbán nyer. Ki más nyerne egy diktatúrában ahol csalásokra felépített választási rendszer van, ahol eleve nincs jogállam. Orbán meg a birkákra fog hivatkozni, hogy lám-lám megint legitimáltak.
peterkelemen
Egy diktatúrában csak és kizárólag anép erejével lehet megdönteni a diktátort és bűnbandáját amíg ezt nem fogják fel, mert nem is akarják helyette inkább gyáváskodnak addig marad a diktatúra aminek során további milliók fognak leszakadni végérvényesen és százezrek fognak idő előtt meghalni.
Aki Én
Az a baj, hogy az ellenzék sem akar kormányváltást.
maszk
1. "A felső sorban látszik, hogy a baloldali verziónál minden körzetet a sárga nyer, hiába szavazott negyven százalék a zöldre. A jobboldali verzióban viszont úgy rajzolták meg a körzeteket, hogy negyven százaléknyi zöld szavazattal is képes legyen a zöld oldal három körzetet nyerni az ötből. Ez is megmutatja, hogy a választókerületek átrajzolása nemcsak részletkérdés, hanem konkrétan a választás eredménye múlhat rajta."

2. "A Fidesz legnagyobb trükkje a választások megnyeréséért a második forduló eltörlése volt."

3. "Az országos listához az eddigiekhez hasonlóan továbbra is kilenc megyében és a fővárosban kell legalább 27 jelöltet állítani. Eddig ezeket a jelölteket a kampány indulásakor ellenőrizték, de utána az ellenzéki együttműködésnek megfelelően vissza lehetett a jelölteket léptetni. Mostantól nem ez lesz, a legkevesebb 27 jelöltnek végig ki kell tartania, ha a pártok nem akarnak elesni az országos listától."

4. "Az országos listához az eddigiekhez hasonlóan továbbra is kilenc megyében és a fővárosban kell legalább 27 jelöltet állítani. Eddig ezeket a jelölteket a kampány indulásakor ellenőrizték, de utána az ellenzéki együttműködésnek megfelelően vissza lehetett a jelölteket léptetni. Mostantól nem ez lesz, a legkevesebb 27 jelöltnek végig ki kell tartania, ha a pártok nem akarnak elesni az országos listától.
...
Ebben a párhuzamos valóságban a kormánykritikus hírek nem jelennek meg. Elég rákeresni a 888-on, az Origón, vagy bármelyik kormánylapon arra, hogy Tiborcz István és hogy OLAF. Hiába vádolja az EU azzal Orbán Viktor vejét, hogy tízmilliárd forintnál is több uniós támogatást csalt el, Magyarország nagy része ezzel a hírrel nem fog találkozni."

5. "De a választási kampány legjobban működő elemei mindig is a plakátok voltak. Ezeknek a nagy részét a kormány előre lefoglalta. Megmaradtak még a nagyrészt Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó plakátok, de ezeknek a használatára konkrétan törvényt hoztak, és megtiltották, hogy a kampányidőszakon kívül...
maszk
...a Jobbikot támogató hirdetések jelenjenek meg rajtuk.

a Jobbikot támogató hirdetések jelenjenek meg rajtuk.

Közben a Fidesz szinte sehol nem pártként kampányol, erre ugyanis szigorú szabályok vonatkoznak. Mindenhol közérdekű üzenetnek álcázott kampányhirdetések mennek, amelyeket nem a Fidesz fizet a pártkasszából, hanem a magyar állam pénzéből, sok-sok milliárd forintot elköltve."

Teljesen jogos a feljelentés választási csalás miatt, csak ezt nem most, hanem a 2014-es választások előtt, vagy legkésőbb utána kellett volna megtenni.
namihami
Erről a magyar választási szabályokról nekem mindig a Magyar vándor című film azon jelenete jut eszembe, amikor a 6:3-as Magyar-Angol meccset parodizálják.
A Fidesz szabályai pont úgy alakulnak, mint ott, a pályán alakított szabályok.
Lejtős pálya, egy kapuval--így nem sok esély marad a választáson. És ezt nemhogy tudják, de gyakorolják is az Orbánék.
nem tibi
Akor most mi legyen mert a sok xarhoz amit ide ezek összehoztak én biztos nem fogok
bazuseválni .Én nem lenni kísérleti nyúúúl !
verőce21
Jó lesz nekünk a Fidesz kormány az elkövetkező nyolc évre is. Hát nem igaz? :)
Eladott Ország
@nem tibi: Nem kell nekik bazseválni, el kell menni szavazni. Minnél többen mennek szavazni, annál biztosabb a csúti kancigány bukása. Mindegy kire, csak ne Orbánékra!
Pálinkás Pál
Sajnos ez már nem oszt,nem szoroz...Össze kellett volna fogni,mindenhol egy esélyest indítani,akinek az egyetlen programja ,leváltani és minimum életfogytra elzárni a csútit meg a hordáját...és a győzelem után lehetett volna egyeztetni ,ki milyen funkciót kapjon...De amíg ilyen impotens ,ellenzéknek csúfolt alakzatok vannak,addig a duce hátradőlhet és röhöghet...Nem a körzetek átszabására kéne fogni...hanem beismerni hogy az ellenzék rendesen elqrta!!!
Sajnos annyira bebetonozták magukat ,hogy külső segítség nélkül nem lehet eltávolítani őket...pedig a megoldás egyszerű,elzárni a pénzcsapot,világ civilizált feléről kitiltani őket...és ha pár hónap után már nem tudsz enni adni a gyerekednek,nos akkor elsöpörni a pöcegödörbe a narancsbagázst!!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: www.facebook.com/lendulettel/videos/563785610625183/
Mennyit fizetnek mostanában egy Fidesznek, hogy az esélye legyen az ellenzéki választókörzetekben legyen Lendület Magyarországért jelölt?
Még egy párt? Hiánypótló, úgy kellett mint egy falat kenyér! JA, NEM
nem tibi
@Eladott Ország: Részemről meg lesz !
De a többi kb hatmillió ember hogy mit fog csinálni az nem tudja senki .
Sokan nagyon nincsenek képben ,főleg azok akik nem foglalkoznak a közélettel bár benne élnek
mindenkinek megvan a véleménye szerintem csak nem biztos hogy veszik majd a fáradságot és érvényesítik azt április nyolcadikán .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.