Pályázati pontszámok? Olyanról mi nem tudunk, közölte az adatkérésre. Kérdés, mit szól ehhez Brüsszel, ha megtudja. Valószínűleg nem véletlenül ideges Lázár János a fejlesztési államtitkárra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem volt tiszta? Miért pont ez lett volna, a többi se az.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szettevette
Csak az a baj, hogy nincs semmi alternatíva!!!
dr. prédikátor
Aztakurva!!! Csak nem valami féle igazságszérumot szívtak a gecik???
magyarbakancs
@szettevette: Hát atól ,hogy nincs alternatíva ahogy írja még nem kell egy mocskos pártot a szavazatommal támogatni,hogy még többet lophasson.
Ezek a állam maffiát építetek ki.Mindenre van pénz fölég a Sorosozásra abban az árnyékban ,hogy a Fidesz a Soros pénzen jött létre.,és vezetői mind soros pénzen tanul.
Orbán úr 1989-ben 20 ezer forintot kereset míg a bányász apám 6 ezret.
És annak tudatában nem dumáljon Orbán úr ki az életében nem dolgozót se munkalávalóként,se mint válalkozó.
szettevette
@magyarbakancs: Én ilyen szélsőséges pártra mint a jobbik nem fogok szavazni az biztos. Ők azt sem tudják, hogy mit hazudjanak össze, csak azért hogy hatalomra jussanak. Ígérgetni azt tudnak. Devecserben, Tapolcán azért lett jobbikos önkormányzat, mert majd a cigányok sorsát elrendezik! Aztán mi lett belőle?! Semmi. Még az a rend sincs meg mint régen, hogy nem lehet háznál használt cikket árulni... Minden maradt ígérgetés szintjén! De ha csak azt vesszük, hogy eleinte milyen antiszemiták voltak. Utálták a zsidókat. Most meg egy zsidó finanszírozza a pártjuk kampányát! Hát ez? Mi ha nem köpönyeg forgatás! Mikor éppen nekem mi jó? a szerint mondok dolgokat? Eleinte a határra épített kerítéssel is gondjuk volt. Most hogy látják, hogy az emberek nem akarják lebontani már ők sem, és igazándiból az ő ötletük volt a kerítés! Eleinte ki kell lépnünk az EU-ból... mondták. Most már megváltozott a helyzet, már annyira mégsem.
magyarbakancs
@szettevette: Jobbik soha nem kerül hatalomra.
Pont a leirtak miatt.
De a Fideszre sem szavazok mert egy hazug ,tolvaj párt.
Nincs az a pénz amit lenne nyúlna a Orbán család ,és haveri köre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.