Órákon át megállás nél­kül küzdöttek a győri Petz Aladár kórház orvosai a helyi E.ON igazgatóhelyettesének, a 43 éves S. Zsoltnak az életé­ért, miután a férfit egy zavarodott elméjű munkás egy hatalmas késsel megtámadta csütörtök hajnalban.

Úgy tudni, hogy az 53 éves alkalmazott nem Zsoltot akarta bántani, hanem a cég igazgatóját – írja a Bors.

Munkahelyi késelés és öngyilkosság: nyolcszor szúrták meg az E.ON igazgatóhelyettesét

Útban az iroda felé azonban összetalálkozott Zsolttal, aki próbálta megállítani a férfit, dulakodni kezdtek.

A munkás ekkor kést rántott, azt nyolcszor vágta bele az igazgatóhelyettes mellkasába. A férfi ezután fogta magát, és kivetette magát az épület második emeletéről. Ő olyan súlyosan sérült, hogy már nem lehetett megmenteni, megtámadott főnöke azonban, bár a helyszínen kellett újraéleszteni, súlyos szív-, mellkas- és tüdősérülésekkel, de túlélte az esetet.

Csütörtökön késő este az állapota kritikus volt.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Az utcán, a boltokban, a közösségi helyeken, jól érzékelhetően, egyre több a frusztrált, lelkileg kiégett ember. Úgy gondolom ennek egyik kiváltó okát, a magyarországi közállapotok jelentik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Az utcán, a boltokban, a közösségi helyeken, jól érzékelhetően, egyre több a frusztrált, lelkileg kiégett ember. Úgy gondolom ennek egyik kiváltó okát, a magyarországi közállapotok jelentik.
Csicsus
Ok,és ez az egyetlen megoldás,ezután oldja meg mindenki így a problémáját...és a magyarországi közállapotok felmentést adnak erre...nagyon vicces..haha...
gulyasgyula
@bakegya: ...Ez most hogy sikerült összehozni Orbánnal ...Miért nem inkább Trump-ot hibáztatod ??? Vagy Merkelt ??
nusika
...csak nem egy mingráns volt? ...szomorú ami történt !!! ...mit mondott Orbán Viktor, amikor megtámadták azt a polgármestert, aki nyaraltatni akarta a letelepedőket, hogy így kell harcolni, helyes amit tettek, megvédték magukat!! ...most kérdezzék meg újból...
division
@gulyasgyula: Úgy hogy vannak itt emberek akik szerint még a tél is azért ilyen enyhe mert Orbán parancsolta meg az égieknek. Ennyire sötét emberek élnek sajnos ebben az országban.
gulyasgyula
@division: ...Meg vannak emberek akik nem emlékeznek az 1990-es évek idejére mikor a politikusok elprivatizálták fillérekért az ország vagyonát , aranykészletét , vették fel a nagy hiteleket , tönkre tették az országot Ők meg milliárdosok lettek ..PL: a Lábatlani cementgyárat olyan olcsón adták hogy utólag a legyártott vasúti sinek alá készített beton elemből vissza kapták a VÉTELÁRAT ::..A nagy infláció miatt a lakoság megtakarítása , NYUGDÍJA EL ÉRTÉKTELENEDETT aminek még mindig isszák a levét a nyugdíjasok ..A most az észt osztó Bot Péter Ákos a TAXIS blokádkor a katonaságot akarta bevetni a tüntetők ellen ..Most ha nem is száguld a gazdaság de ki felé megyünk a gödörből és egy ilyen megélhetési politikusokból álló ellenzék lelassítja vagy megállítja ezt a haladást ..Aztán úgy járunk mint a rendszerváltással ahol jól átlettünk verve és most mondhatjuk hogy NEM ILYEN LOVAT AKARTUNK :...A Magyar politikusok csak az ellenzékben tudják mit kell tenni a hatalomba jutva elfeledik ..Ez megy már 27-éve ..DE lehet hogy rosszúl látom mert én is csak egy AMATŐR szakértő vagyok ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.