... az ellenzéki indítványt múlt szerdán eredendően hat fideszes képviselő is megszavazta, ám másnapra győzött a pártfegyelem, s hatályon kívül helyezték a döntést. Zalaegerszegi városházi információink szerint szerda délután komoly nyomás érkezett a budapesti pártközpontból a helyi kormánypárti városatyák felé, sőt, a térség országgyűlési képviselője, a Fidesz-KDNP-s Vígh László személyesen kereste meg Balaicz Zoltán polgármestert és Tóth László frakcióvezetőt, s emelt hangon – forrásunk a „leüvöltötte a fejüket” kifejezést használta… - kérte rajtuk számon a szavazás végeredményét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A legjobbkor kezd szétesni a maffia... Remélem a legmélyebb gödör április 8-án lesz...
Béla333
A legjobbkor kezd szétesni a maffia... Remélem a legmélyebb gödör április 8-án lesz...
Ó-buda
ez a pár szerencsétlen érzi a bajt...
karma1
Nagyon jo cikk, ravilagit arra, mekkora a fejetlenseg a fideszben, mit engednek meg maguknak a helyi fideszes potentatok...Jo, hogy ez a fejetlenseg is kibukik, ha vegre az ellenzek is eszbekap es rajon, hogy ezek nem golyoallok hanem csak egyszeruen bunozok...
Hellcat
Nagy a baj...dől össze a kártyavár a választások előtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.