A célok között van a Jobbik gyengítése – ennyit a kisgazdák csütörtökön színpadra lépő miniszterelnök-jelöltje és a párt egyik vezetője is elismer. A nagy kérdés, hogy van-e Lattmann Tamás ambíciói mögött bármi más? A jogász eddig egyetlen emlékezeteset alkotott a politikai térben: részt vállalt a Botka László ellen szövetkezők akciójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Bátrak a Kisgazdák...aki nem mer, az nem nyer... vagyis... aki mer, az nyer!

A kisgazda név sok szavazót hozhat...ha nem basszák el a kalapácsnyelet veszekedéssel, és nem szopatja meg a pártot ez az új jelölt, akkor bizony bőven lesz szavazójuk...méghozzá legalább annyi, hogy az 5 %-ot bőven megugorják..Torgyánt már kiheverték, most elegendő annyit tenniük, hogy a szóvivőjük ne emlékeztessen Torgyánra...sem a hangja, sem a stílusa, sem semmi más...és...okosabb legyen. Akkor akár be is surranhatnak a parlamentbe...
wagabund
Még annyit illő tisztelettel: ha arra ügyelnek, hogy a kamerák elé, stúdiókba, szónokként egy emelvényről még véletlenül sem jusson szóhoz nagyhasú, rosszulöltözött, nagyszakállú ápolatlannak tűnő ember, akkor nyerők...a vidéki ember is szereti, ha jó megjelenésű kampányolók tisztelik meg. A kellemes hangú, mindenki számára érthető beszédű, lehetőleg nem pocsolyarészeg szónok, az már fél siker...főleg, ha tiszta múltú..

szerintem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.