Bevándorlás ügyében az ország érdekeivel szemben foglalnak állást az ellenzéki pártok: lebontanák a határzárat és jóváhagynák a betelepítési programot – emelte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Dömötör Csaba szerint ezt igazolja, hogy az ellenzéki politikusok Brüsszelben mindent megszavaztak, ami a bevándorlást elősegíti. A kormány viszont a határok védelmére összpontosít – tette hozzá.

Az államtitkár az elmúlt évek kormányzati eredményei közül kiemelte, hogy az egészségügyben is folyamatos fejlesztési programok vannak folyamatban, több száz helyen újultak, újulnak meg a kórházak és rendelőintézetek.

Dömötör Csaba hangsúlyozta azt is, hogy az ország gazdaságilag sokkal függetlenebb, mint 2010-ben volt. Ha pedig nagyobb az ország gazdasági függetlensége, nagyobb eséllyel hozhat olyan döntéseket, amelyek minden magyar család életét segítik, mint például a családi adókedvezmény, illetve támogatások – jegyezte meg.

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Dömötör Csaba kitért arra is, a kormány gazdasági döntéseiben fontos szempont, hogy a stratégiai iparágakban meghatározó legyen a magyar tulajdon aránya. Példaként említette, hogy ez az arány a médiában és a bankszektorban is korábban alacsony volt, most már viszont mindkét szektorban 50 százalék fölötti. Emellett az energiaszektorban is sikerült fontos "hídfőállásokat" visszaszerezni, ennek nyomán tudták például csökkenteni a rezsit – fejtette ki.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
Vajon mért pont az ellenkezőjét mondják a másik oldalon?
Úgy gondolják fideszék, hogy mindenki a királyi tv híradásait nézi?
Lepényleső
Dömötör a wc-t öblíti,nem a hülyeséget teríti. Esetleg ez csabai,s ő ezt szokta tenni?
kukac50
Dömötör Csaba nem tud gondolkodni!Ha tudna nem beszélne így!
quadrocopter
Az mikor jön, hogy a gonosz ellenzékiek hétvégeken gyerekeket sütnek - he, csicska?
Nessy
Se hall, se lát Dömötör, buta volt, mint hat ökör!
Hol hallottad, hogy az ellenzék kerítést bontana? A kordonbontás a főnököd privilégiuma!
Legalább néha olvasnád el az ellenzéki programokat!
Vagy neked csak pár szó: Migráncs, Unió, Ensz,Soros marad meg a buksidban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.