A postán is begyűjtötte volna a támogató aláírásokat a herédi polgármester rokona a fideszes Szabó Zsoltnak, de az ott dolgozók jelezték, hogy ez szabálytalan. "Bejött, megkérdezte, hogy aláírjuk-e, de jeleztük, hogy nem és a munkahelyen az aláírásgyűjtésre nincs is lehetőség. Tudomásul vette és elment” – idézte fel az apróságnak indult hétfői jelenetet a Heves megyei település dolgozója. A próbálkozásnak azonban szemtanúja volt a posta közelében aláírásokat gyűjtő jobbikos aktivista, akinek jelzése alapján a párt alelnöke beadvánnyal fordult Hatvan főjegyzőjéhez. Az ezzel rövidre zárhatónak tűnő ügy azonban szerdán a polgármester fellépésével folytatódott. Kómár József személyesen ment be a postára az önkormányzati levelekkel, és szóvá tette a történteket. Azt mondta, legyek szíves ezt is kirakni a Facebookra, hogy személyesen hozza a leveleket, és reméli, tudom, hogy miről beszél, mert ha nem akkor elmagyarázza” – mondta a postán ekkor egyedül dolgozó nő. „Emelt hangon...

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Le a kalappal a postáskisasszony előtt. Remélem egyszer az óvodák és az iskolák is kitakarítják a politikusokat az intézményekből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Kedve román testvérem kilóra megvettek benneteket. Majd ha a ti felséges uratok eladják az országot az arab testvéreiknek lesz majd pofára esés nálatok is. Lehet hogy ezt most nehéz elhinni, de több az alvilági egyed mögötte, mint határon túli magyar. Normális ember már nem hiszi, hogy ez az áruló valaha jót tett ebben az országban Ha azt akarjátok hogy teljesen kiürüljön az ország köpjétek magatokat szembe a tükörbe, és szavazzatok rá.
human
@Sámannus: Ilyenkor azért hozzá szoktam tenni, hogy a romániai magyaroknak csak egy kis része regisztrált a választásokra tudtommal. A többit vagy nem érdekli a választás, vagy maga sem látja helyesnek beleszólni az itthoni magyarok életébe. Nekik külön köszönöm a tisztánlátásukat.
Csak Erdélyben 1,2 Millió magyar él.
A választásokra az egész világról 348 351 fő regisztrált.
Sámannus
.@human: Pusztán azért vagyok felháborodva, hogy több júdáspénzt fektetnek a határon túli szavazókba, mint a hazai egészségügybe. A kotta ugyanaz,. az országnak minél kevesebb jót cselekedni, és azt lehetőleg teljesen szétzilálni. Ez ennek a mocsok vezetésnek az egyetlen célja.
Olyan cinizmussal csinálják, ahogy azt Romániában is tették az átkosban. Az általad idézett számok még messze nem a véglegesek. A giga méretű pénzszórás pontosan azért ment ki, hogy az itthon élőket lenyomják.
human
@Sámannus: Kérdés, hogy ezekből a támogatásokból mennyi jut el valójában a külhoni magyarokhoz és mennyi megy el mutyira. Szerintem Orbánék már létrehozták kint saját álcivil szervezetüket és kamu vállalkozásaikat. Ezeken keresztül pedig elfolyatják a támogatásokat.
Borsodi
@human: Ha nem lennének jelen, nem tudnák zsarolni őket hogy elveszítik a munkahelyüket ha nem állnak be a sorba.Egy jó besúgó többet keres mint egy dolgozó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.