Ugyan még dolgozik bennem a vírus, de ezt muszáj kiírnom magamból. Sokan tudják, hogy egy kis faluban születtem, ott is éltem több mint 20 évig, majd a hosszú vándorútra indultam, sok féle tervvel, de rovar csócsálás nem szerepelt benne.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nem vagyok sem bogár se rovarevő de ha az kell a cigus fecalicus és bandájának elzavarásához, akkor nyilvánosan vállalom a bogár és pirított sáskaevést!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ez a fazekas, ha ekkorát tudna alkotni a szakmájában, mint ez a bogárevő baromság, már Brüsszelben szabályozná a sáskalábak görbületét, de hát egy sánta malacot nem lehet rábízni (hát még az elhazudott afrikai sertéspestis megakadályozását) Az eddigi leghíresebb ténykedése a zongorakíséret volt egy szüreten a traktorfordulóban, a szőlőtábla végében.
Jobb ha nem nézi tovább a bogárevő celebeket, mert pont ő fog rákényszeríteni bennünket, amekkora lúzer!
lusta
@nevemnick: Csóré Bandi bátyánk,, törzsőrmesterünk szerint a tökéletes és igazaán isteni pacalt egy napig kell váltott vízben előfőzni, majd utána elkészíteni.
Szmély szerint imádom minden formájában. Pörköltként ugyanúgy, mint levesként. A világ különböző részein igyekeztem a helyi sajátosságoknak megfelelő ételt fogyasztani. Sajnálatos, hogy ez a muksó lehet egy mezőgazdasági miniszter, akinek fogalma sincs, ahogy karma1 írj, a világban milyenek a mezőgazdasági lehetőségek. Csak egy apróság, még nem is olyan régen a strucc farmok még az elképzelhetetlen kategóriába tartoztak errefelé.
magyarbakancs
@Shikari:" Az Orbánkergető szerevőknek nem újdonság a rovar!"
Nehezére esik a Fidesz hívőknek normális emberi hangon írni,beszélni?
Vagy önöknél Fidesz hívőknél elvárás,hogy mindenkit lenézzenek ,kritizáljanak ,és trágárul beszéljenek.?
magyarbakancs
@nevemnick: Imádom a pacalt én is.
amennyiben még akad hely a társaságban betársulnék egy kis pacal élvezeti alámerülésbe.
magyarbakancs
@Shikari: Figyeljen tisztel honfitársam.!
Fogalmazzon már valami emberi és nem bántó hangon.
Én se irkálok sértő dolgot Orbánról,se a Fideszről.
Pedig el se tudja képzelni ,hogy menyire utálom önöket.
De moderálom magam és óntól is elvárom.
kukac50
Fazekas Sándor is beállt a hülyék táborába,meg akar felelni Orbánnak. Egyszer már nagyon billegett a széke ezért beszél hülyéket.mert szeretne még földműves miniszter maradni.
Ne trücsköt bogarat skorpiót beszéljen hanem Kis Szilárdról aki Orosz vízum gyáros volt és utána az Ő keze alatt lopta a napot. Nem kell félni a bogár evéstől, mert az nem lesz Nálunk.
Külömben van egy 1780- as szakácskönyvem varjú leves teknős leves és hasonló receptekkel. Ha szükséges közzé teszem a receptet addig meg mindenki egyen azt amire telik .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.