Egy másik szervezet is vizsgálta a közvilágítási pályázatokat. Titkosította a kormány azt a 2016 decemberében készült anyagot, amiben egy, az uniós pályázati pénzek felhasználását ellenőrző szervezet vizsgálta a kalocsai közvilágítási projektet – amit hogy, hogy nem az Elios Innovatív Zrt. nyert meg. Majdnem másfél éve, 2016 decembere óta tudhatta a kormány, hogy komoly baj van a Tiborcz István egykori cége által bonyolított közvilágítási projektekkel, ugyanis az Európai Támogatásokat Auditáló Főosztály (EUTAF) már 2016 októberében vizsgálatot indított az egyik beszerzés – nevezetesen a kalocsai – kapcsán. (Az EUTAF a Nemzetgazdasági Minisztérium keretein belül működő, de önálló szervezet, amely a hazai szervektől és az irányítóhatóságoktól teljesen független.) És decemberre – magyarázta Tóth Bertalan – le is zárta a kutakodást. Csakhogy – figyelmeztetett az MSZP-frakcióvezetője – annak eredményét a kormány titkosította. Hogy miért, arra nincs válasz. De lehet, ugyanis Tóth Bertalan...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán maffiaállama és maffiózó pereputtya. Szétlopják az országot miközben próbálják elterelni a hiszékenyebb rétegek figyelmét az egyre nagyobb mértékű lopásaikról! Börtönben a helyük!
Lepényleső
Ebből is látszik milyen sokrétűek,a kőműves munkához is szakértőek.(Bár munkát még nem
végeztek,csak rajtunk élvezkedtek.)
Hellcat
Akkor nem csak a migráncsos átbaszás tart 2 éve hanem ez is...
csipetke
Mi az,hogy minden disznóságot titkosítanak?Megtehetik minden további nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.