De az adócsalási ügyben még nyomoz a debreceni ügyészség. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen, miután kiderült, hogy Kósa Lajos felesége 6 millió forintért vette meg a korábban még 139 milliós eszközállománnyal rendelkező Tócó-Pece Kft. nevű tanácsadócéget Fiák István piaci lobbistától. Fiák főleg diákszövetkezeteket képvisel, amikkel kapcsolatos törvényeket Kósa Lajos is gyakran nyújtott be a parlament elé, sőt, nem sokkal a Tocó-Pece eladása előtt Kósa nyújtotta be a nyugdíjasszövetkezetekről szóló törvénytervezetet is, ami komoly lehetőséget teremet Fiák ügyfeleinek. Polt Péter ügyészsége azonban ebben az ügyben nem látta megalapozottnak a korrupciógyanút, ezért lezárták a nyomozást. Kósa azzal magyarázta a 6 milliós cégvásárlást, hogy időközben a cég eladósodott, és tényleg csak ennyit ért, az eladósodásról azonban nem hozott nyilvánosságra semmilyen bizonyítékot a miniszter.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mindig mondtam, hogy poltot kell legeloszor kiloni.
Amig o abban a szekben ul, ahol, - addig nem lesz egyetlen korrupcios ugy sem kivizsgalva...
Golyoerett...
karma1
Mindig mondtam, hogy poltot kell legeloszor kiloni.
Amig o abban a szekben ul, ahol, - addig nem lesz egyetlen korrupcios ugy sem kivizsgalva...
Golyoerett...
Yoda69
Az Eliosnal se volt, amig nem jott az OLAF jelentes.
polt logni fogsz orbannal tandemban.
bakegya
EZEK A KÓSA FÉLE ANYÁK-FELESÉGEK a fideSS magyarországának korrupt megalkotói-magyarul,LOPUNK,CSALUNK ÉS MÉG EL IS HAZUDJUK-ettől leszünk mi JÓ KERESZTÉNYEK.
Akkor lérdem én,ki itt a KARVAJTŐKÉS AKI ELLEN NEKÜNK TÖRVÉNYT KELL ALKOTNUNK???-
SOROS A TÓRA TÖRVÉNYEIT KÖVETKEZETESEN ADAKOZIK A MAGYAR KERESZTÉNYEKNEK IS...A MAGYAR NEMZETNEK
ORBÁN A MAGYAR NEMZETI VAGYONBÓL(saját zsebbe a haveroknak) OSZTOGAT ...TIBORCZ PITYUNAK,MÉSZÁROS LÖLŐNEK ÉS A POLITIKUSOK PEREPUTTYÁNAK-így nyul le falvakat,városokat,VIZET,LEVEGŐT DE MÉG A NAPOT IS A MAGYAR ÉGRŐL
Pálinkás Pál
@karma1: Poltot nem kilőni kell,hanem betenni a kancigányok közéa sittre...imádják az ilyen hernyó pasikat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.