A teljes ellenzéki együttműködés padlóra küldte a Fideszt Hódmezővásárhelyen, az áprilisi választáson egyelőre nehéz elképzelni egy ilyen együttműködést. De az LMP hirtelen tárgyalni hívta az MSZP-t és a Jobbikot a koordináció miatt. Még a végén összefog az ellenzék?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Vásárhely megmutatta! Nem arra szavazunk, hogy tetszik-e Vona vagy Gyurcsány.
A Fideszt kell leszavazni. Azt meg csak egy - jól meggondolt - jelölttel lehet. És akkor akár a 60:40-es győzelem is bejöhet. Csak egységben lehet. Ld. Vásárhelyen kapott 210 szavazatot az MSZP-s. Itt a példa!
quadrocopter
Itt a friss példa, aggályoskodó idióták! Van összefogás - van buktatás! Nincs összefogás - marad a szopás!
A finnyás hétszentségit a parlamentben melegedő, luxus kajákat zabáló eltartottjainak!
Madácsi Pali
Az LMP részéről nem látszik a teljes összefogásra való hajlam. A DK megkeresésére nem reagáltak, és most is csak a koordinálók egyik felével kiván egyezkedni, az MSZP-vel. Ez a kriptofidess trójai falovának látszik. Ha sikerül megfurni az eddigi összefegást marad a fideSS.
colibri
@Shikari: Ha te az orbán és fidesz szekértolója vagy, mi közöd hozzá, hogy mit csinál az ellenzék? Elhiszem, hogy övön alul ért a vásárhelyi bukás és kígyót-békát kiabálsz Márki-Zayra, meg mindenkire, akit okolsz Lázár bukfencéért, de hidd el, jobban tennéd, ha a fidesznek adnál választási tanácsot és nem itt átkozódnál a Propin, nem vegyed észre, hogy egyedül vagy? széllel szemben hugyozol? mind visszafolyik rád?? Nen veszed észre??
Béla333
@Madácsi Pali: 15.10
Tudod miért nem akarnak az LMP-sek a DK-val tárgyalni?
Mert olyan sötét fanatikusai vannak, mint amilyen pl. te is vagy!
Amikor meglátsz egy hírt az LMP-ről, kényszeresen rugdosódni kezdesz.
Ki a fene akar ilyenekkel összefogni?
Nekem még az MSZP-vel való összefogás is sok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.