Eltörölte a vasárnapi választási eredményt az NVI - adta hírül az MTI. Az iroda öt pontos listát tett közzé indoklásként. Márki-Zay elérhetetlen, az ügyben nem hajlandó nyilatkozni. „Öt pontban találtuk érvénytelennek a vasárnapi hódmezővásárhelyi fordulót. A többi helyen, ahol a Fidesz nyert

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennél sokkal relevánsabb kifogás is van: Pityi-Palkó aljas NVB mester állásfoglalása szerint minden olyan szavazat érvénytelen, amin nem egyértelműen a Fidesz jelöltje melletti kör van beixelve! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodóka
A kurva anyját ! Már én is komolyan vettem első olvasatra ! Rohantam le a vadászboltba puskát venni, de még jó hogy a kollégám utánam szaladt, hogy kamu az egész ...
Nessy
@advocat: Ebben igazad van! Nem ez az első Hírcsárdás cikk, amit benyaltak a hívek. és akinek nincs humora, az mindenre képes!
Eriksson
Elég ha beleolvasunk, máris kitűnik a showder klub jelleg. :)))
CsipkeRózsa
@Mézike: A cím elolvasása után majdnem a szívbajt hoztad rám. Utána megörültem, hogy a Hírcsárdát olvasom.
wagabund
@CsipkeRózsa: nem voltál(vagy) egyedül..most monda az új polgi, hogy a végleges 16%...
relatív
Viszon, bármilyen nagy előnnyel nyernek a nem regnálóhoz dörgölődők, az biztos, hogy minden bolond lyukból azt lehet hallani, hogy a mai regnáló nyert !!!

Aztán, ha rendben lesz a kassza, ismét megjelenik, és tarol..., tarol !!!... ha erre nem figyelünk !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok