Két hete csak egy közlemény van kint az Elios honlapján, de cserébe legalább minden menüpont oda visz. Olyan jól sikerült az Elios kommunikációja a cég körüli botrányban, hogy nem is érdemes változtatni rajta – így gondolkozhatnak azok, akik a közvilágítással foglalkozó cég honlapját készítik. Azon ugyanis immár két hete bármit is keresne az ember, ugyanazt a közleményt találja meg. A látogatót már a nyitólapon is a sajtóközlemény fogadja, amely szerint „az ELIOS Innovatív Zrt. működése során, ideértve a közbeszerzéseket is, mindig szabályosan, a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek mindenben eleget téve járt el”. Aki innen továbbkattint, eljut az eredeti főoldalra – hogy aztán egy bravúros megoldással onnan minden további menüpont ugyanerre a közleményre vezessen vissza. Ugyanezt kapja az, aki az Elios elérhetőségéről érdeklődne, de például a Felmérés, tanácsadás, a Smart City, vagy épp a Partnereink menüpont is csak ezt a közleményt adja ki. Az írás pedig azért is...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Igen, mindig a hatályos jogszabályok szerint jártak el.
De csak azért, mert a jogszabályokat, no meg a projekteket SZÁMUKRA fogalmazták.
karma1
@quadrocopter: Igen... A fidesz rendszeree...:o))))
rohács1926
Igen, mindig a hatályos jogszabályok szerint jártak el.
De csak azért, mert a jogszabályokat, no meg a projekteket SZÁMUKRA fogalmazták.
nezelodo
Megírták már ezt a suskát adó brüsszeli szervezetnek is? Nem, hát tudassák velük, had lássák, milyen a magyar kormánykabaré, meg a móriczi uram bátyám, lányom, vejem, strómanom világ, dakota módra. Kicsi eltérés azért van, itt bejött a Noszthy Ferinek a buli, talált egy mind a száz lábával az adófizetők lábán taposó arát, a hozzá tartozó államkasszával.
Yoda69
Hat Elios reszvenyekbe most nem fektetnek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.