A Momentum Mozgalom bárkivel kész együttműködni a jelenlegi rendszer leváltása érdekében - jelentette ki Fekete-Győr András, az ellenzéki párt elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na végre eszetekbe jutott. Gyerünk, mindenki fogjon össze!

Még az elmút 27 évező idiótákkal is össze kell fogni, mert felbolydultak a fideszgecik mint a méhkas. Mindenkire szükség von. A hülyebéle persze ezt nem képes fogni, de persze a hatvanadik -al ezen nem csodálkozom.
Clavigo
Buzikáim,,,,elég korán jutott az eszetekbe.. Mert eddig kibaszott nagy arcotok volt,,orbán-csicskák",,,,hogy egyedül,,,meg izé,,,meg hozé...Menjetek a qrva @nyátokba,,oszt jó napot.
Peller Anikó
@Clavigo: jobb később.. Sőt sokkal sokkal jobb, mert így egyre kevesebb ideje van a geciknek feleszmélni. Látod ezek egy nap alatt képesek mozgósítani, törvényt hozni, fegyverkezni, míg a kis pöcsöknek csak egy fegyverük lehet: összefogni. Na ez megy a legnehezebben, mert mindegyik azt képzeli, hogy majd ő egyedül nyer az cignyekkel szemben. S ez még a jobbik eset, mert a legkönnyebb az 5%-ért hajtani aztán meg benyalni a fideszgecinek.

Ne fintorogj, mindenkire szükség van. Sajnos a többiek nem tökéletesek :))
pécsi
Mindenkivel összefogna! Milyen politika ez, gyökerek? Huzzatok el.
Peller Anikó
Igaza lehet ennek a hülyének, hiszen a Momentum fegyverkezik, veszik a páncélöklöket ezrével.

A déká veszi a golyóálló mellényeket, a komcsik az automata fegyvereket, az elempé meg még tankokat is.

A kövér fideszesek meg csak palotát vesznek Inánban, nem fegyvert,

propeller.hu/itthon/3337018-kover-orsege-mar-vedekezesre-is-gondol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.