Selyemzsinórral ér fel jó pár ősfideszes képviselőnek a párt szerda este nyilvánosságra hozott országos listája. 24 év után biztosan elbúcsúzhat például a parlamenttől a Répássy Róbert, mennie kell Budai Gyulának, de rezeg a léc a miniszterelnöki biztos Révész Máriusz vagy Halász János szóvivő esetében is. Nőpárt – ha tartott bárki ettől – ezúttal sem lesz a Fideszből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Bizony kezd bejönni a jóslatom Répássy megint meglepő de már egyszer majdnem talonba tették. Budait és Halászt bedobták a mély vízbe most már nem kellenek.
RonaGyuri
Csak úgy belegondoltam

Persze smafu az egész, hisz csak arról van szó, hogy a derék Lézer Jankó ennyire hülye az egészhez

Mint tudjuk a derék táskahordozó vállalta a nemes feladatott és dolgozta át a magyar választó-jogot meghatározó törvényeket. Érdemi – értsd hozzáértő – segítség nélkül, csak a félrehúzást megvalósító vágyaktól fűtve még a tőle is elvárható józan paraszti észt sem engedte a közelébe, csak kéjjel jogászkodott.
Hosszasan sorolhatnánk – a tudatosan beleépített baromságok mellett – az elemi szintű tudatlanságról és tájékozatlanságról árulkodó mondatok bő tárházát.
Hoc & nunc csak egy felettébb aktuálisról emlékezem meg.
A derék magyar média nagy izgalommal várta, hogy megismerjük az állampárt választási listáját. Nos tegnap megtudhatta akit annyira érdekel. Mind a 279 nevet. A buta firkászok és az általuk behülyített nép persze nem kapkod levegő után, mert ehhez gondolkodni kellene. Igen a nem egészen 200 fős parlamentre 279 jelölt. Nem, nem az a móka, hogy 93 listás helyre jelölnek ennyit. Mert az még el is mehetne. Mint ahogy az átdolgozás előtti időben a 176/146/64 –es időben a törvény a 64 helyre ez a háromszoros szám tartalmazott némi logikát! =))
Yoda69
Hamar el lesznek felejtve, mint orban is bukasa utan.
namihami
Már előre érzem az elmondhatatlan űrt, amit a hiányuk fog okzni.
Hol fognak ezekhez hasonló klasszisokra találni, ha ezekre útilapút kötnek?
Rezsibubu melegít, Kupaklala a startvonalra...
egyvandor
mártiriusz vedd fel megint a turbánt. Hátha megsajnál a főni. Hátha emlékszik rá mit meg nem tettél érte.
egyvandor
@szaboria1: Ezeknek nem fogok adni a piros lámpánál az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.