Az ellenzék számára van esély – állapítja meg a politikai elemző abból, ahogy a Fidesz a hódmezővásárhelyi vereségre reagál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Vége a látszat magabiztosságnak is!
Ilyen az, amikor a taktika és stratégia csupa parasztvakításból áll!
A birkáknak még elmegy, a normálisoknak már nem!
quadrocopter
Vége a látszat magabiztosságnak is!
Ilyen az, amikor a taktika és stratégia csupa parasztvakításból áll!
A birkáknak még elmegy, a normálisoknak már nem!
karma1
Ez egy kituno meglatas, es nagyon igaza van Lakner urnak: ha maga orban mondja, hogy kielesedo harc lesz, akkor arra szamit, hogy az ellenzek megyezik, osszefog, es mindenhol csak egyetlen jelolttel indul. Mert azt nem fogjak tudni legyozni. - ez biztos.
Haho, ellenzek, semmikeppen se hagyjatok ezt ki - az aldozat maga mondta meg, milyen kivegzestol fel a legjobban.
szaboria1
Orbán lehet, hogy nagyon el taktikázza magát.
Jozefina
Egy zárt stúdióból merészel csak hinteni az "észt". Ahelyett, hogy nyilt viában mérttetné meg magát és érveit!? Hajrá ellenzék!!! Nincs banénhéj!!!
dodóka
Sajnos az ellenzék nagy része balfaszokból áll. Most párthovatartozástól függetlenül kellene egy jelölttel indulni körzetenként a választáson, ezeket a patkányokat lesöpörni, a vezetőiket börtönbe vágni, ideiglenes ügyvivő kormányt alakítani ,akár a csámpásfaszú ördög vezetésével, helyreállítani a választási törvényt és fél év múlva új választásokat kiírni, ahol el lehet dönteni, hogy ki kormányképes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.