A zöldhulladék lerakó kereső működése: Adja meg tartózkodási helyének irányítószámát vagy a település nevét vagy engedélyezze a helymeghatározást, válassza ki hány km-es körzetben jelenítse meg a találatokat a kereső, Válassza ki hány találatot jelenítsen meg Nyomja meg a keresés gombot, A kereső a legközelebbi leadóhelyet ajánlja fel.

Forrás: electrorec.hu
Feltöltő: zöldhulladék
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldhulladék
@papa.49: Nem korai, mert hosszú idő mire sokakhoz eljut ez a lehetőség. Pár nap és itt a tavasz
papa.49
@zöldhulladék: Én sehová nem viszem itthon komposztálom, és azzal trágyázzuk a földet .
zöldhulladék
@papa.49: Ez nagyon pozítiv dolog és hasznos is. Sajnos sokan nem így teszik és kivisszik az erdő szélére, elhagyatott területekre meg kitudja hová még. Arra sem veszik a fáradságot, hogy kiborítsák a neylon zsákból. Vagy emberi butaságból vagy tudatlanságból eredően csinálják ezt és ezzel a keresővel szeretnénk kicsit hozzájárulni ennek a visszaszorításához.
papa.49
@zöldhulladék: A lakhelyemen különben van szervezett zöldhulladék elszállítás, de azt se vesszük igénybe. Magamról meg annyit még mikor dohányoztam és kocsival jártam a hamutartőt se borítottam ki az úton. Ez az egy világunk van védeni kell, hogy maradjon belőle az utánunk jövőknek is.
zöldhulladék
@papa.49: Sok ilyen ember kellene és nem itt tartanánk.
papa.49
@zöldhulladék: Sajnos kevesen vagyunk ez igaz, mivel szinte naponta úton vagyok látom a rengeteg szemetet amit kiraknak az út mellé , meg az erdők szélére, mert lusta elvinni a hulladék udvarba ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.