Megszállták Botka László emberei a vásárhelyi polgármesteri hivatalt, Márki-Zay Péter pedig semmilyen felelősséget nem vállal, és már az első közgyűlésen sem mondott igazat Hódmezővásárhely új polgármestere. Erről beszélt egy interjúban a leköszönő aljegyző, Végh Ibolya.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

128 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Manhattan: ...ha ez fordítva történik most Brüsszelig hallana a baloldal sírása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...natehát... hazajött, nagyot szólt...vagyis a lehetőségek hazájában megtanulta hogy itthon is vannak lehetőségek...várd ki a végét, és bár ne válna be az én sejtésem ő nem a közért harcol...csak azzal...
Csizmás Kond
@Mirabilis: ..mi a baj bilis...ismét borulsz ?
cikicakk55
@F_Viktor: Mint írtam is,1972 óta lakom a városban. A pilitika és a város vezetői nagyon sokáig nem is érdekeltek.Köszönöm,hogy megírtad MZP életének ezt a részét,mert tényleg nem tudtam. Az ismerőseim és én is Tarjánban lakunk. Pont a mi képviselőnk volt Hegedűs. Őt már sokkal jobban ismertem és mint képviselőt tiszteltem is,mert annak nagyon jó volt. Sajnálom,hogy őt is elkapta a Fidesz lázt.Ettől füvgetlenül én sem rá szavaztam,sőt a környékünkről senki. Mi a Fidesztől kapunk sikító frászt,legyen bár milyen jó ismerős is,ha beáll a Fityisz mögé akkor számunkra megszűnt kétezni . A város tele van idős és közhasznú munkát végző emberekkel,akik nem fognak tüntetésekre járni. Már az is csoda volt,hogy ennyien elmentek szavazni
human
@Csizmás Kond: A kedves Végh Ibolya aljegyzőről annyit kell tudni, hogy Lázár azonnal odaadta neki a járási hivatal vezető posztját. Mondhatni nem hagyta az út szélén. Valamint azt is érdemes az aljegyző asszonyról, hogy ő maga és gyermeke is féláron vásárolhattak lakást a várostól a fideszes vezetés idején. Ott még további furcsaság, hogy az a cég is tudott kedvezményesen lakást venni amit ő épített a város megrendelésére.
Az aljegyző asszony jó szolgálatot tett a fideszesekenek, ezért jobb is hogy elment és tovább szolgálja őket.
Csizmás Kond
@human: ...és Lázár kinek kellett volna azt adnia ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.