– írja a Guardianen megjelent cikkében Karáth Kata, egy szabadúszó újságíró, aki jelenleg Magyarországon él. Az írás magyarul és angolul is olvasható az oldalon, a címe: „Orbán Viktor bigott elképzelései miatt szégyellem, hogy magyar vagyok”. Gyűlölöm, hogy a világ számára nem vagyunk mások mint egy apró ország csordulásig tele szűkagyú emberekkel, akik egyenesen élvezik az elharapódzó zsarnokságot Karáth Kata a leginkább azt gyűlöli, hogy a magyar kormány elő akarja írni, hogy ki az „igazi” magyar. Szerinte Magyarország valójában egy rendkívül sokszínű ország. „Magyarnak valljuk magunkat, de mostanra már genetikailag is nagy valószínűséggel német, szláv, török és még számtalan más eurázsiai nemzet izgalmas keveréke lettünk” – tette hozzá. Tisztában kell lennünk azzal is, hogy Magyarország EU-s tagsága nem csak munka lehetőségekkel és a szabad mozgással jár, hanem az emberi jogok és a demokrácia elveinek tiszteletben tartása is beletartozik az egyezségbe...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rohács1926
Tisztelt Hölgyem!
Egyetértek szinte minden gondolatával.
De a MOST elmúlt 8 év alapján be kell látnunk, A HAZA NEM MI VAGYUNK (bár mi nem rekesztenénk ki senkit). És ŐK már nem lehetnek ellenzékben. Tényleg nagyon sajnálom, de ez van.
F_Viktor; Nagyon jó a cikk, ezelőtt nem is olvastam
quadrocopter
@Rockxy: Ne wicztejjé' ember, lassan csak azok nem utálnak bennünket, akik nem tudnak rólunk!
Rockxy
@quadrocopter: Aki utálkozik, annak tuti nincs lelki békéje.
Nekem van.
Szarok a mások szabályaira.
Eladott Ország
Ne szégyellje a magyarságát! Vállalja fel nyugodtan. Az eltelt 100 esztendőben mindig megakarták mondani egyesek, hogy ki a magyar, és ki nem. Hol jobbról, hol balról. Aztán eltűntek a süllyesztőben úgy, ahogy jöttek. Nem maradt utánuk semmi más csak szenny. Ön legyen büszke arra, hogy Petőfi ,Vörösmarty, Arany János, Ady, József Attila, Jókai Mór, Deák Ferenc, Mikszáth, Móricz (és még hosszan sorolhatnám ) népéből nemzetéből való. Ez ennyire egyszerű. Politikusokkal nem érdemes foglalkozni, mert azok csak jönnek, és mennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.