A Rogán-minisztériumnál olyan megoldást alkalmaznak, amelynek köszönhetően az állam által kifizetett 1 milliós hirdetési díjból akár 400-500 ezer forintot is zsebre tehettek a hirdetésszervezők. Kétszer vették le a sápot a Soros Györgyre fókuszáló nemzeti konzultáció milliárdjaiból a baráti hirdetőcégek, miközben az állami megrendelés eljutott a politikai reklámokat közlő újságokhoz, tévékhez. A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda gigantikus összegeket felemésztő kampányaiban az elmúlt években olyan finanszírozási rendszer alakult ki, amely lehetővé tette, hogy még az állam és az állami tulajdonú médiumok közé is beékelődjön két magáncég, és mindkettő jelentős jutalékot számoljon fel ugyanarra a reklámra. Ezzel a megoldással az állam által kifizetett minden 1 milliós hirdetési díjból akár 400-500 ezer forintot is zsebre tehettek a hirdetésszervezők. A Miniszterelnöki Kabinetiroda tavaly novemberben egyetlen hónap alatt több mint 7 milliárd forintot fizetett ki...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ha véletlenül valaki még nem tudná, erről szólnak a hirdetések, inzultációs kampányok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@durbincs: akkor kapja a Heréltet , azt vigye kb 6 pontot ér ? és rettenet nagy hatökör ?
F_Viktor
Két ember munkájáért évi 5-6 milliárdot nyúlnak le a helikopterezők...
Európában nincs annyi börtön ahová ez a sok mocsok elférne!
kokopelli
@F_Viktor: gondolod,hogy befogadnák őket,előzetes ápolás,kúra és
hivatalos véleményezés nélkül,hogy kb. rendben lettek?
(..kb = kívül-belül !)
Hellcat
Nézd meg itt a cikk ahol kb leírják hogy az összes kurva rágalmazó uszító plakát árának a felét lenyúlta a fidesz...milliárdokról van szó...és akkor ide jön ez a sügér és beböfögi, hogy akkor ezt CSINÁLHATJA az ellenzék is...nem érdekli, hogy a a fidesz az ÁLLAMI pénzek felét rakja zsebre..neeeem...idióta fasz. Mondjuk már az is csoda ha megértem amit magyarul próbál írni.
kereső
Nincs itt semmi látnivaló kérem.Csak azt adják,ami "lényegük!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.