A talajszinttől egyszer s mindenkorra elrugaszkodott Fidesz-rezsim leváltható és felszámolható-e? Minden idők legvilágvége-orientáltabb főfideszese, ahogy máskor, úgy a mostani, egyre dinamikusabban hömpölygő kampányban is átütő formában futballozik. Persze nem csupán Kövér Lászlónak, a csapat összes játékosának muszáj ezekben a napokban-hetekben odatennie magát. Száz százaléknál is többet kell teljesíteniük, ha ez egyáltalán lehetséges, úgy szakmailag, mint emberileg. Merthogy hatalmas a kihívás. Vannak azonban különbségek a Fidesz-futballisták között. Az egyik izzad, mint a ló, a másik sziporkázik. Az egyik bekkel önfeláldozóan, a másik akciózik szakadatlanul. Az egyik vizet hord, a másik gólokat vág. Kövér László a kaput támadja, ha teheti. Egyfajta befejező csatárként. Politikai-politikusi értelemben. Hogy kísérletei olykor a kapufát trafálják telibe, máskor meg taccsra mennek, mellékes. Lövésből lesz a gól, alapvető igazság ez a labdarúgásban. Is.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kövér és költészet egy mondatban?

Ha jól belegondolunk talán benne fogalmazódik meg a Fideszes lét

A derék mno.hu mai vezércikke „Kövér László költészete” címet kapta, ami már magában is egy fikció, még akkor is ha persze csak „úgy szakmailag, mint emberileg” valami szóviccről van szó.
Ez a karakteres figura; vörös-katona nagyszülők és szochazás szülők mellet az MSZMP kiválósága és a KB egyik intézete munkatársa, s mindez nem zavarja abban, amit mond. Őt említve erősen véleményes a szerző azon gondolata, hogy „egyre gyakrabban látszik úgy, hogy ők maguk is elhiszik azt a rengeteg rémséges blődséget, amit összehordanak. Korábban ez a legkevésbé sem sejlett valószínűnek.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.