A miniszterelnök Rogán Antallal sétálgatott, előtte Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök diskurált a csatorna riporterével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Mondja ő, amikor másról sem szól a kormány-kommunikáció, a köztévé, a Vajna tévé és minden tájékoztatás, ami hozzájuk köthető. De azért jó nagy embergyűrűben volt, félti a tyúkszaros életét, pedig nem hiszem, hogy bármi bemocskolná vele a kezét. Pucolt is be az autójába a bátor vitéz.
Commenter
A "féknyúzt", azaz a kamuhíreket, a kamuhisztit és a sajnos az egyáltalán nem kamu gyűlöletkeltést csak te gyártod, te országh-világh szégyene, akinek a kormányprogramja az adófizetők pénzén történő plakátozásból áll. Menj, nyafizz egyet amíg még ebben a pozíciódban tudsz az M1-nek és a többi lakájmédiádnak miniszterelnökh úrh.
colibri
Hamis híreknek nevezi a HírTv-t egy pávatáncos, folyton hazudó miniszterelnök! Elég fura az ő szájából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.