Az Orbán-kormány 2015 óta kampányol a határvédelemmel, ám kiderült, hogy közben 2300 menedékkérőt telepítettek be az országba. Idén januárban újabb száz főt engedtek be, és bár a februári adatok még nem érkeztek meg, ugyanerre lehet számítani... Ez megy a plakátok és hazug híradók mögött. A Fidesznek a migráció a legfontosabb kampánytémája, éppen ezért hazudja azt a Jobbikról, hogy az lebontaná a kerítést. A valóság viszont az, hogy a kerítést a Jobbik találta ki, a Jobbik kényszerítette ki a kormánytól, és az önálló határőrséggel való megerősítését is ők akarják elérni. A hazug kampány mögött viszont tovább zajlanak a betelepítések: Dobrocsi Lénárd jobbikos országgyűlési képviselőjelölt töltött fel Facebook-oldalára fotókat arról, ahogy este egy rendőrségi busz áll a balassagyarmati menekültszálló előtt, újabb

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nem az a baj, hogy a balassagyarmati menekültszállóhoz szállították őket rendőrségi busszal, hanem az, hogy folyamatosan és gátlástalanul hergelik az embereket a migránsokkal. S közben suttyomban telepítik be őket, folyamatosan. Persze, mert ők is kopogtattak Orbán ajtaján. Biztos, hogy nehéz helyzetben lévő emberek, de az Orbán kormány sunyi, alattomos, undorító politikájától akadok ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
No most azért tegyük hozzá..én csak egy rabomobilt látok a képeken...hol vannak a migráncsok??? Elképesztő hogy milyen hülye firkászok vannak mindkét oldalon!!!Mondjátok ,az egybiteseknek írjátok a hülyeségeket???
Mellesleg ilyen autókat naponta láthatsz Budapesten is,tele sötét bőrű emberekkel...igaz azok csak ómigránsok és épp átszállítják őket egyik böriből a másikba!!!
anka
@durbincs: - ótvaros az anyád pi...ja aki kixarta azt a hülye fejedet!
nyanya001
@vukkocska: Eközben milliárdokat költöttek el migránsozásra.
Mocskos aljas banda !
quadrocopter
@durbincs: Szopcsin vagy csicska! Olvastad a cikket, vagy csak nézted a betűket?

Mi az a 3.6 millió, csicska? Melyik lottón van ennyi lé?
Matyar még nem menni a nemzethy ünnepen sem?
Gatyaturkesz volt ma?
Tucc beszélni a szádba tömött "minivirsliktől"?
Van már nemzethy óvszer a fejeden?
Ha meghúzzák fejeden lefelé a bőrt, akkor elköpöd magad?
kokopelli
@nyanya001: de az ő zsebeikben maradtak a milliárdok! Ez a művészet!
Adolftól koppantották le,csak az Adolf autópályákba és gyárakba fektette,
ami szintén kamu volt,de legalább nem privát BANKSZÁMLA!
kokopelli
@anka: ne dicsérd a degeneráltat,mert elpirul,és büszke lesz!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.