Olyan üzletember utalta át a svéd utak költségét, aki egyébként rengeteg állami pénzhez jutott. Miközben a Fidesz–KDNP politikusai (például Rétvári Bence vagy Budai Gyula) és a kormánysajtó a hétvégén Semjén Zsolt Svédországban élő rokonainak meglátogatásával igyekezett magyarázni a miniszterelnök-helyettes luxusvadászatait, megtudtuk, épp csak a politikus családtagjai nem vettek részt a zsákmányejtő túrákon. A Magyar Nemzet birtokába került dokumentumok és fényképek tanúsága szerint Semjén Zsolt mellett csupán két állandó szereplője volt az összesen öt alkalommal megtartott skandináv vadászatoknak.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A padtárs aki zsebre teszi a nagy vadászokat

valójában Zsóti le-korrupt disznózta ezeket a híres magyarokat

Hétvégi fröcsögésében egyenesen a magyar irodalom vadész-témái névadói legyilkolásával vádolta meg a lumpen-proli ex-barátait. Azért, mert számon merészelték kérni, hogy mibul vadászgat Tömjény Sónyi. Nos a portál válasz helyett utánajárt és egy másik „lumpenproli” írta meg, hogy kik is fizették az utazgatás-vadászgatás költségeit!
A „Nem rokonai fizették Semjén útjait” című írás szerint bizony a kormány-közeli csókosok, akik milliárdokat kaszáltak gyanús üzleteken, rótták le „tiszteletüket”! =))
nezelodo
Nem véletlenül nosztalgiázik a múltba révedve a Dakota párt, és a haszonélvezői. Most éppen egy régi, nem dakota mondást citáltak elő a fiúk, hogy aszongya, "A hazug embert, (pártot), előbb lehet utolérni mint egy sánta kutyát!".
Cicamama55
A pofája leszakad ám az embernek..:(Nem hiába néz olyan áhítattal miniszterelnökünkre és tapsikol olvadozva a Parlamentben mellette ülve.:(((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.