A Városi Kurír úgy döntött versenyt hirdet az Ország Narancsos Buktája megtisztelő cím elnyeréséért. Felhívásunk nem vicc komolyan gondoljuk, várjuk Narancsos Bukta receptjeiket. A magyar gasztronómia megújításának vágya (is) vezérli szerkesztőségünket abban, hogy mehírdessük az “Ország Narancsos Buktája” gasztronómiai (is) mozgalmat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Reméljük ápr.8.-án megérkezik a narancsos bukta receptje.
(tudom,hogy igazi recept a feladat,de ez idekívánkozott)
Commenter
Tessék: végy egy kiló leárazott, kissé már penészes narancsot, (ezt lehetőleg ne a multik diszkontlácánál vedd meg), hanem a magyar üzletláncnál ami még nem annyira multi). De ha friss narancsot szeretnél akár külföldre is elvándorolhatsz érte. Ha úgy döntesz a későbbiekben, hogy mégis itthon szeretnéd elkészíteni a narancsos buktát, akkor gyere haza, és Anikó asszony szakácskönyvében keresd ki a bukta tésztájának és a narancslekvárnak a receptjét. Egyszerű, gyors, praktikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.