Mégis lesz Alföldi Róbertnek beszélgetős fellépése Zala megyében.

Zalaszentgróton rendezik meg a többször is törölt eseményt, de ezúttal már nem kell, hogy tabunak számítsanak a közéleti témák sem. A március 24-én a helyi művelődési központba megszervezett talk-show-n Veiszer Alinda fog a színész-rendezővel beszélgetni  – vette észre a 444. Az eseményről a település DK-s polgármestere, Baracskai József posztolt Facebookon.

Zalaszentgróton már felléphet Alföldi Róbert

Eredetileg Alföldi Róbert a műsorát március 22-én tartották volna meg Zalaegerszegen, de az Alföldi vendégszereplésével rendezendő talk-show-t a szervezők hirtelen lemondták. Már a szerződést is postára adták, amikor visszautasították Alföldi szereplését. Hamarosan kiderült, hogy Alföldi sejtése megalapozott: azaz nem technikai okok miatt mondták le valójában az eseményt, hanem Vigh László fideszes parlamenti képviselő tiltotta le az estet a hódmezővásárhelyi ellenzéki győzelmet követően.

Ezek után helyi civilek kezdtek szervezni egy újabb estet, amire Alföldi azonnal igent mondott, az időpontban is megállapodtak. Csakhogy végül ezt az előadást is lemondták.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Alföldi Róbert

(444)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: van, ezt téged mit érdekel fasz gyerek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Szerintem rosszabbul járna +4 évvel.. Így csak vesztene most és úgy sem őt viszik el a 800e forintos vagyonával:), hanem a felszopóit. 4 év múlva meg már annyira túltolják, mert hazugságra már csak hazugságot lehet mondani, hogy az emberek fogják kirángatni a parlamentből. Szóval én nem bánom egyik verziót sem, mert így vagy úgy, de nem megmentőként, hanem bukott diktátorként fog a történelem könyvekbe bevonulni. Mivel egy szociopata ezt nem fogja elviselni a tudata, ahogy az elöző bukásba is odalett...Ennél habzani fog a pofája, miközben parfis nyéllel kúrják az általa lezüllesztett pszichiátria dolgozók. !:)
CsipkeRózsa
@Shikari: Azért mert valaki nem magyarkodik, még nem magyarellenes.
CsipkeRózsa
@Shikari: Alföldi szerintem nem is keresztényellenes, lehet őket is kritizálni.
SystemError
@durbincs: és @Shikari:, fasz és szopó egy időben, de meglepő..:) Gondolom Shakira a fasz, mert ő legalább tud írni az anyanyelvén. Ezért külön gratula Shakirának!:) Persze aztán ki ne derüljön, hogy egy irodában ülnek, netán nem is két személyről beszélünk..:)
SystemError
@durbincs: Belájkoltad magadnak mindkét nick-ed alatt?:) Annyira szar...:)
SystemError
@durbincs: Sőt, most nézem, hogy már mindent kétszer lájkolsz magadnak a 2db nick-edről. Nagyon gagyi vagy... :) Tudod ezt úgy hívják, hogy maszturbálás, de neked még ehhez is kell +1 kamu nick:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.