A Fidesz szerint csak kétségbeesett kampányreakció, hogy Karácsony Gergely, az MSZP és a DK elkezdett a gáz áráról beszélni, és a parlament rendkívüli ülését is kezdeményezték. A baloldal támadja a téli rezsicsökkentést, és ha hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést – mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombaton az MTI-nek. Puskás Imre elképesztőnek nevezte, hogy azok beszélnek most a rezsiről, akik kormányon nem csökkentették azt. Szerinte a baloldal mindig mást mond ellenzékben, és mást csinál kormányon, ez a rezsivel is így van. Korábban is azt ígérték, nem lesz gázáremelés, aztán kormányon háromszorosára emelték a gáz árát – tette hozzá. Hangsúlyozta: „az ilyen hazugságokat az emberek nem felejtik”. Most a téli rezsicsökkentést is ugyanúgy támadják, ahogy négy éve a rezsicsökkentést, és ha hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést, mert ők soha nem a nemzeti érdekeket és nem a magyar családok érdekeit védik – mondta Puskás Imre

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
2014.december 19.-én 4550.-ft volt egy palack gáz ára, 2018. január 29.-én 4590.-ft-ért vettem a palackos gázt. Mi a kurva@nyátokról beszéltek retkes tetvedékek? Ki csökkentett, mit? Hogy az összes ótvar tetves fideszesnek be kéne varrni a pofáját, meg a követőiknek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.