Szijjártó Péter a CNBC-nek adott interjúban azt bizonygatta, mennyire tisztában vannak a magyarok az illegális bevándorlás árnyoldalaival. Szerinte Soros György az Orbán-kormány bukását akarja, Brüsszelből pedig érték igazságtalan támadások is a kormányt a bevándorláspolitikája miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jaj Petike inkább arról beszélj, hogy mennyibe fog nekünk kerülni az a 20ezer migráncs akit pénzért engedtettek be!!! =))
Eladott Ország
Az a több százezer migráns alig várta, hogy elmeneküljön innen. A Keleti pályaudvaron törték zúzták magukat hogy felszállhassanak a Németországba tartó vonatra.
img.index.hu/imgfrm/0/3/2/6/MED_0014720326.jpg
cdn.blog.hu/ma/marhak/image/89043301.jpg
Commenter
Ja, hogy mászott volna az öreganyádon meg apádon a terméketlenség, mielőtt ide csinált, te kis nyalonc zsebpincsi. Ha már tegnap épp a szaporodásról ugattál, ma meg ideokádod ezt. Nektek nem kellett volna bemászni a hatalomba és átmenni ezen az országon úgy, mint több 100.000 migráns meg egy kontinensnyi bulldózer!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.