Aláírt a Kétfarkú jelöltjének, de csak neki, aztán kikérte a listát, a nyilvántartás szerint kiket is ajánlott. Meglepődött. Tizenháromszorosan. 2018. 03. 21. 16:15 Aláírt a Kétfarkú jelöltjének, de csak neki, aztán kikérte a listát, a nyilvántartás szerint kiket is ajánlott. Meglepődött. Tizenháromszorosan. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Ezernél is több halott adatai a csepeli választókerület kamupártjainak ajánlói között A szemünk előtt csalják el a választást A Kétfarkú jelöltjének írt alá Harsányi Erzsébet és férje március harmadikán az újpesti piacnál, gondolta, csússzon már be valami vidámság a parlamentbe. De miután olvasta a sajtóban, hogy kamupártok kamujelöltjei élnek vissza valódi aláírásokkal, március tizenkettedikén besétált a kerületi választási irodába, s kikérte, a központ adatbázis szerint kiket is ajánlott ő Budapest 11. számú választókerületében. Ezt a listát kapta:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak egy ujabb adalek, pelda a fidesz "tisztasagara"...
Na, fidesz trollok, lehet a melegszarbol elobujni, es mondani, hogy az nem is ugy van...
De... Ugy van...
Aki Én
Mondanám, hogy két héttel a választások előtt, ilyen nyilvánvaló visszaélések miatt jobb helyeken másnap százezrek tüntetnének, de ez itt is így lenne, ha a fidesz lenne jelenleg ellenzékben, és ezt bárki más tenné. És igazuk lenne.
Baszott idióta népség vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.