A miniszterelnök-helyettes szerint egyrészt nincs köze pénzügyekhez, másrészt öröm, ha meghívják. A cég fizette a születésnapi buliját, a büfésátoros KDNP-s összejöveteleket, de még az édesanyja házát is féláron újították fel. Cserében a Dunagép vezérigazgatója is jól járt, amikor szemet vetett egy zirci vadászterületre. Az N1TV-nek kitálalt a cég alapító-tulajdonosa, Győri Imre, akit ma már be sem engednek a Dunagép székházába, amiért nem értett egyet az országot vezető politikus dotálásával. Győri Imre a riporternek elmondta, hogy a Dunagép Zrt. eredetileg egy három fős vállalkozás volt, ám 2015 januárjában rájött, hogy egyik tulajdonostársa, Benkovics Antal a cég könyvvizsgálója segítségével arra készül, hogy kiforgassa őt részvénytulajdonából, ami meg is történt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Naponta többször bebizonyosodik, hogy mekkora óriási kártétel volt 2 cikluson is keresztűl teljhatalmat adni a tetű párt és orbán kezébe. A kárt helyrehozni már lehetetlen lesz, ha még mindig nem változtatnak a választók!
RonaGyuri
Javaslom megküldeni az anyagot az ÁSZ-nak és a NAV-nak ellenőrizze, hogy "a Dunagép valószínűleg szimpatizált a KDNP-vel," vallomás papír és adó vonatkozásait tisztázzák! =))
colibri
Naponta többször bebizonyosodik, hogy mekkora óriási kártétel volt 2 cikluson is keresztűl teljhatalmat adni a tetű párt és orbán kezébe. A kárt helyrehozni már lehetetlen lesz, ha még mindig nem változtatnak a választók!
nevemnick
Ideje lenne megvakargatni Dunagép céget.
Tömjén elvtársat a nemzet orvvadászát, az OMVK elnökét, keresztényi szeretetből kifolyólag, el kell számoltatni.
Az összes vadászterület, amely nem a gazdálkodó tulajdonosi kör kezében van, szintén megvakargatni, és a nagy hasú NER-es stüszivadászokat 3.14csán rúgni.
simmering73
Ilyen kártékony politikai formáció mint a fidesz nem volt még a magyar politika egén. Azt a mérhetetlen rombolást, amit mind gazdaságilag, mind morálisan tettek ezzel az országgal, generációkon keresztül sem heveri ki az ország. És a sebek begyógyítása, az ország újjáépítése is csak akkor lehetséges, ha ezt a formációt minden eszközzel betiltják. Amíg ezek létezni fognak a politikában - akár ellenzékként is - addig ez az ország nem fog kilépni 2006 árnyékából.
quadrocopter
Nocsak, a "körösztény" és "dehogyrata" potyázó szarházi büdösbogár!
Szarul fizethetik az összeollózott doktorkát mini.elnök-helyettesként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.