A regnáló, szélsőséges retorikával operáló hatalomnak nem érdeke, egy valós közbiztonsági program, vagy akár oktatáspolitika, következetes megvalósítása. Így hatalomba kerülése után szerintem a Jobbiknak sem. Mert abban a pillanatban kiderülhetne, hogy a törvénysértő nem automatikusan cigány, illetve migráns, stb. Így korántsem érzek erős garanciát arra, hogy ne az említett hatalmi érdekek mentén politizáljanak. A maga kirekesztő politikai múltjával, és az ehhez szegődött szavazóbázissal, a választások után háláért sorban álló támogatóikkal a Jobbik még ezen a szinten sem a megoldás, hanem maga a probléma része lenne.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Csizmás Kond: Mondjuk szerintem Vona is egy rasszista tróger, de ez más kérdés.
Eladott Ország
@GeoCravker: És akik meglopták a közöst, amikor hatalmon voltak...
GeoCravker
@Eladott Ország: Hatalmon Te miből lopnál? A másik csirkefogótól? Amikor ott a közös is?
Eladott Ország
@GeoCravker: Nem én voltam hatalmon hanem az MSZP...meg a többi ( ezek ugyanazok)
De hátha a Jóisten megváltoztatta őket.
www.youtube.com/watch?v=-T-ivj7lqk0
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Nos ha újat akarunk..akkor a vona kiesett...neked nem tűnt fel hogy az egyik legégetőbb a szavazati jog kérdése???Tíz emberből 11 a pokolba kívánja az átszavazó haszonleső csürhét...mit is mond vona erről,a széltyúkkal egyetemben...nos ez rengeteg embernél kizáró ok...Beálltatok emellé a marhaság merllé,mint a libsik a migránsokhoz...pedig mindkét dolog erősen irritálja a választópolgárokat!!
GeoCravker
@Eladott Ország: Bocs ha nem ment át az irónia

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.