Ennél ütősebb érv nincs arra, miért kell április 8-án minden ellenzékinek elmenni szavazni! Kemény videót tett közzé a DK elnöke vasárnap a Facebook-oldalán. Az erdélyi Kolozsváron arról kérdezték a járókelőket: elmennek-e szavazni az április magyarországi választásokon és ha igen, kire szavaznak. A végeredmény elég durván illusztrálja azt az ördögi fideszes stratégiát, amit Mikola István már 2006-ban kikotyogott: Orbánnak valójában csak hatalmi céljai vannak a határon túliakkal, akik szavazógépnek kellenek neki.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Nem létezik, hogy ezek az idegenek ide mernek szavazni.
Nessy
@mackoka46: Pedig ők döntenek! Van az a pénz! És az az agymosás!
bencemacska
Ezek legalább bevallják, hogy pénzért szavaznak!
peterkelemen
A magyarság szégyenfoltjai! Ha jogot kapnék sem szavaznék át a határon túlra ilyet csak gerinctelen aljas gazemberek tesznek!
relatív
Ezért döntjük pénzünket ( több milliárdos nagyságrendben ) oda, és ragaszkodunk, hogy a nem itt élők is szavazhassanak !!!

Egy kedvezőbb, kegyenlített magyar-magyar kapcsolathoz rendszerváltásra van szükség, ezért a határainkon belül élők is éljenek jogaikkal !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.