Nem minden kampányeseményén szégyenlős a Fidesz, hétfőn már minden hasonló nagygyűlésre beengedték a Hír TV stábját. Lázár János pedig békülést javasolt beosztottjával. A belvárosi közönség előtt is a bevándorlás uralta a Fidesz választási fórumát. Az eseményen nem maradt el az ellenzék ekézése sem, ezt az est házigazdája, a körzetben induló Hollik István vállalta magára, aki egyébként feltehetően elveszítené a versenyt, ha csak egyetlen ellenzéki kihívója lenne.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért az önértékeléssel is akadnak gondok

Na mit tetszenek gondúni mi volt a kulcsszava ártunk és qurmányunk pribékjeinek

Most olvasom a hirtv.hu-n a tegnapi nap összefoglalóját és ami a legfeltűnőbb a nyilatkozatokban az az önelégültség, a megelégedettség. Sőt ennek egy magasabb szintű kifejeződése.
Élen a derék Lézer Jankóval, akit arról kérdezték, hogy mi a véleménye a derék sameszáról, Tasó Lászlóról, aki mint ismert a minap verőlegényeket uszított a médiára egy nyilvánosnak meghirdetett paláveren. Azt tudta mondani, hogy „Tasó László úr kiváló munkát végez, jó, ha szót értenek egymással. Ha vége a választási kampánynak üljenek le egy sörre!”
Ennél elképesztőbb már csak a derék Tömjény Sónyi, aki saját magát méltatta: „A helyzet az, hogy azért támadnak a hobbimon keresztül, mert a munkámat és a politikámat nem tudják támadni.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.